torsdag 14 juni 2012

För sju år sedan.

Ja, det ÄR ett sånt här tråkigt "min unge fyller år"-inlägg, men ändå.

För sju år sedan låg jag på förlossningen och led. Mina andra två ungar kom ut rätt lätt, men med första var det igångsättning och hell on earth. Jag ville bara hem till mina katter. Nu är katterna så oälskade att de snart kommer go all planet of the apes på oss, men ändå. Då var de älskade och omhuldade och jag längtade hem till dem.

När Noa väl var ute, vid femtiden på morgonen, sa jag att han skulle få en kinesflicka som lillasyskon. Det fick han ju uppenbarligen inte, men fan vad vidrigt det var att klämma ut honom. KAN ju också bero på att han vägde 4855 gram, var 53 cm lång och hade 40 cm, I kid you not, i huvudmått. Den som kan slå det hattmåttet får en bit av hans marängtårta imorgon. Postas med prioritet!

Han går omkring och är stolt över det också och pratar om att han kom ut med sugklocka som att det är något att vara stolt över. Kommer bli så kul ifall han visar sig vara straight och börjar skryta med det inför tjejen som ska bära hans barn. Ha ha ha. Låt oss hoppas att han inte dejtar någon lättviktare med höfter som en fotomodell, för då lär han bli ensamstående efter födseln direkt. För dör hon inte vid förlossningen lär hon lämna honom efteråt, jag vet, jag har varit där. Fast jag har ju breda höfter, så jag stannade kvar i förhållandet. Det brukar jag tänka på när jag provar kjolar som är för små; hade det inte varit för mina breda höfter hade jag inte varit lyckligt gift med en fin familj nu.

Det här med att blogga på natten när jag egentligen ska sova blir sällan särskilt lyckat känner jag.


9 kommentarer:

Maggan sa...

JOOOOO det blir det, du är så jävla jävla rolig.

Johanna S sa...

Underbart inlägg! Rolig och smart som vanligt :-) Kan inte ens föreställa mig 40 cm i huvudmått. Dottern hade 32 cm och satt tokfast (fast visserligen med axlarna, mkt bredare än det lilla tennisbollshuvudet)

Kerstin sa...

Haha, bästa fördelen med breda höfter. Jag brukar tänka detsamma trots att jag inte fått så stora barn :-D

Jenny i Malmö sa...

Var tvungen att kolla efter. B hade 40,3 i huvudmått när hon var 5 månader och 1 vecka.
Det sätter liksom saker i perspektiv... ;)

Karolin sa...

Jag är verkligen sjukt imponerad av att du skaffade fler efter det. Mina låg på nästan exakt fyra kilo båda två, och 36 respektive 37 i huvudmått. Det räckte bra det! Och ett grattis såklart.

Ellen sa...

Ja, mina har liksom varit tremånadersbebisar vid födseln. Mycket smidigt efteråt, då man inte behöver vara så orolig för deras små svaga nackar. ;-)

Tudorienne sa...

40 cm, sjuk respekt verkligen. Mitt barn som jag födde hade 37, det räckte så bra så.

Anne sa...

Gick nästan tre veckor över tiden med mitt barn, som hade hattmått på 39.5 cm. Så jag vet på ett ungefär hur det känns =)

E sa...

Och jag som hade problem med att få ur mig 3,2 kg unge med 35 i huvudmått. Jag kan på riktigt inte föreställa mig hur du lyckades. Respekt!