torsdag 11 juli 2013

Säg inte förbi, säg att du är fri till slut.

Statusuppdatering: Vi har varit i ett sommarhus och vi har badat och badat och spelat spel och kort och badat och jag skrek vid ett tillfälle ut över sjön att ååhhhh vad skööönt det är att bada naken! Som tur var fanns det inga i närheten. Det säger väl sig självt i och med att jag badade naken.

Och nu är vi tillbaka i civilisationen och det är bra för att jag kan träffa min man och jag har internet (som fungerar hjälpligt) och jag kan få lite skrivjobb och kan planera lite sommaraktiviteter och se Håkans konsert på Skansen, men samtidigt kan jag läsa ikapp all idioti som folk spyr ur sig. Allt detta kvinnohat, detta ständiga kvinnohat som bara växlar mottagare och avsändare (om ens det), men i övrigt är konstant. Jag orkar inte.

Vi har flugor inne och sol ute och jag tyckte minsann att jag hade fått färg på benen och var så stolt och sen jämförde jag med min lillasyster som suckade och sa att hon minsann inte hade fått NÅGON färg alls i år. Vi var så klart precis lika bleka/bruna. Men det värsta är över för mormor och hon får nog komma hem efter helgen och imorgon går min man på semester så nu känns det rätt bra. Ändå.

Att Majken försvann på Ica Maxi idag och att jag var livrädd under den kvart jag inte hittade henne, det tänker jag glömma. Nu ska jag sätta mig i kvällssolen med en god bok och ett glas rosé. (Nej, jag ljuger. Det låter bara bättre än att sitta inomhus i soffan med ett glas cola och Lizzie Bennet Diaries på Youtube.)


Inga kommentarer: