fredag 30 augusti 2013

Detta totala hjärnsläpp.

Veronica Goodwin är en mamma i Nyköping som har, hör och häpna, startat en namninsamling mot en vegetarisk dag i veckan. Ja, ni läste rätt. MOT. Denna episka dumhet motiverar hon bland annat såhär.


"Det kan väcka intresset att bli vegetarian, barn ska inte behöva ta ställning på det viset. Det är helt fel att tvinga människor att äta vegetariskt."

Nu tar vi en paus och begrundar detta i en sekund. En sekund till. Det räcker inte va? Vi måste låta denna absurda idioti riktigt sjunka in. 

*konstpaus*

Tror ni att hon har reagerat de gånger det har serverats pannkakor i skolan? Det tror inte jag. Tror ni att hon har reagerat de gånger det serverats processat margarin i skolan? Det tror inte jag. Tror ni hon protesterar mot giftbesprutade bananer och vindruvor? Det tror inte jag. Men det är klart, man måste ju välja sina kamper och Veronica väljer den mot de onda vegetarianerna. Jag menar, det är ju tur att någon tar upp kampen mot bättre mat för barnen. Linser och bönor? Inkörsport till tyngre saker som... groddar??!

Men hon gör sitt bästa nu i alla fall. 

"Namninsamlingarna mot de köttfria måndagarna ska nu spridas på strategiska ställen runtom i Nyköping.
– Jag tror att många kommer att skriva under för det finns många som känner som jag, säger hon."
Alltså. Man kan inte hitta bättre humor än detta. Tack Veronica, för din otroliga brist på kunskap och verklighetsförankring som bidrar till att jag kan skratta lite här från sjuksoffan.


4 kommentarer:

Majsan sa...

OMFG... orka osv...

SannaM // lärare ~ normkritiker ~ lesbisk svenssonmamma sa...

Hahahahää? Galet. Folk har verkligen märkliga åsikter och prioriteringsområden. Och att äta kött varje dag - hur lyckas man ens?!

Tudorienne sa...

Den siste idioten är inte född.

listoplisto sa...

Ja, det vore ju fruktansvärt om det skulle "väcka intresset"
*asg*