tisdag 11 mars 2014

Peppelipeppelipeppeppepp!

På torsdag hörrni. På torsdag! Vid lunchtid sätter jag mig på ett tåg upp till Stockholm och tar mig sen vidare till bion som ska ha en visning av Veronica Mars för fans. Förstår ni peppen inför detta? Förstår ni hur länge jag har väntat och längtat? Jag är lika delar livrädd (för att den inte ska leva upp till förväntningarna) och exalterad (för att VERONICA MARS!!).

Det här är ju sånt som inte händer. Men så gjorde det det och nu är det äntligen så himla nära.

Här kan man läsa en intervju med mig där jag låter lagom besatt och nördig. *ler marshmallow*

TORSDAG!


7 kommentarer:

Meaty Sensations sa...

AVUNDSJUKAN.

Anna sa...

Jag är en bitterhagga som inte fått biljett. Min man planerar som bäst en weekend i typ London/New York/wherever filmen sänds på bio och inte är dubbad, för oss båda. Förstår inte riktigt hur han tror att vi ska ha råd bara...

Ellen sa...

Ni vet att den kommer finnas på film2home eller vad det heter redan på fredag?

Anna sa...

Jag vet men det är inte samma sak. I vanliga fall är jag den första att basha "film är bäst på bio"-grejen men just nu skulle det vara så kul. Att se filmen med andra fans. Att få träffa dig kanske? Att se den på stor duk. Att inte bli avbruten av barn som vaknar, telefoner som ringer osv. Hångla lite med maken ibland. Det är inte riktigt samma sak hemma i soffan. Och våra vänner och slktingar skulle tycka att vi var knäppa om vi bad om barnvakt för att se en film hemma...
Och framförallt: LLLLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOOGGGGGGGGAAAAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNNNNN i storbild! Jag dör.

JsN sa...

Ja, ja. Jag ska ge serien en chans
JsN

Ellen sa...

Anna - jag förstår precis. Ville inte heller sitta hemma ensam och tråna. Nu känner jag ingen som ska på visningen så jag kommer sitta ensam ändå, men ensam med andra fans runt mig iaf! :)

JsN - ja gör det NU!

presens sa...

Jag är lite avundsjuk på dig som brinner så. Alltså, jag gillar VM, det är inte det, men sätta mig på ett tåg till Stockholm ensam för att se filmen på bio? Nja. Som sagt - avundsjuk.

Men det känns som om fredagkvällen är räddad hemma. Om jag inte somnar med barnet kvart i åtta...