tisdag 23 juni 2015

Två som gör bort sig - hånande deluxe pågår.

Ibland levererar tidningar comedy gold. Sånt comedy gold att det är en jävla SKAM att jag inte är inbokad på nån standup i sommar för helvete vad jag hade kunnat tälja fram skämt av detta material.

Istället får jag håna av mig här på bloggen, för det är så mycket hån som bubblar under ytan att det kommer ge mig en stroke om jag inte får dela med mig.

Vi börjar med den GALET PINSAMMA FAMILJEN som noterat att... wait for it... lösgodisversionen av vissa godisar är större än originalen.

...

...

Ja, det var alltså nyheten? Denna überpräktiga familj har alltså mätt upp godiset, skrivit en beskäftig lapp och ba "är detta bra för folkhälsan eller?".

Är NI bra för folkhälsan eller? Ja okej, ett gott skratt förlänger livet så ni har ju förlängt mitt liv massor för herregud vad jag skrattat åt er. Vad är det som flyger i en när man 1) mäter godisar 2) skriver en lapp om det 3) lägger upp på facebook 4) ställer upp i en tidningsintervju om att man är ANALT FOKUSERAD VID GODISSTORLEKAR?

Ni vet dessa debatter som snurrar runt ibland om vad ens föräldrar postar online och att det är kränkande? Well, jag skulle ju hellre se att min mamma facebookar en bild av mig naken och däckad under nån tonårsfylla än att behöva gå till skolan efter att ens föräldrar outat sig som de mest präktiga, pinsamma människorna någonsin? Ever? NÅNSIN!
"Paret vill betona att de tycker att alla människor har eget ansvar för vad de äter."


Nummer två då. Niclas Wahlgren. Har ni sett att han har "slängt ihop en låt på skoj"? Grattis om ni inte har det eftersom ohmajgadd skämskudden/kräkshinken som behövs? Niclas Wahlgrens claim to fame är... jag vet inte. Jag vet ärligt talat inte varför Wahlgrenfamiljen är så känd. Det är sjukt. Det är som Schulmans. Man sitter där en kväll i tv-soffan och helt plötsligt drabbar alltings meningslöshet en och chipsen faller ur händerna. Varför är de kända? Ingen vet.

I alla fall så har denna ärketöntarnas ärketönt skrivit en pinsam låt. Nu ska vi håna den. Här är texten:

Varje gång jag tänker på dig, då ler jag
Jag har funderat på det är det sättet ditt eller vad det kan vara
Och svaret är nog enklare än vad många kan förstå 
Men är du man så vet du vad jag tänker på
Du har en stjärt som är den vackraste jag någonsin sett förut
Så vältränad och putande, den står ju fan rakt ut
Så många timmars slit som putsat den till perfektion
Inte konstigt jag har erektion
Det är din stjärt som gör mig glad
Din stjärt och jag
Varje gång jag tänker på dig, då ler jag
Du är säkert väldigt snäll och gullig, klok blaha blaha
Men inte fasen bryr jag mig om intelligens och så
Det finns bara en sak som jag tittar på
Du har en stjärt som är den vackraste jag någonsin sett förut
Så vältränad och putande, den står ju fan rakt ut
Så många timmars slit som putsat den till perfektion
Inte konstigt jag har erektion
Det är din stjärt som gör mig glad
Din stjärt och jag

Först vill jag ändå ge Niclas credd för att han använde så svåra ord! Erektion, perfektion, intelligens? Det är faktiskt flera ord som är flerstaviga. En stor applåd till Niclas! Du är väldigt duktig som rimmar "ut" och "förut". Och "så" med "på"? Bra jobbat Niclas! Det gick ju bra det här!

Sen har ju folk blivit lite upprörda på att du säger att alla män fattar att du bara bryr dig om rumpan. Intelligens är inget för dig. Personlighet? Ha! Vem bryr sig? Inte du! Du bryr dig om stjärten. Och alltså, du har ju fått så mycket skit för det här och jag tycker inte riktigt det är rättvist. Du söker ju bara efter nån som passar in i din familj, och då vet ju ALLA att intelligens inte direkt står högst upp på listan av era egenskaper. Eller ens med på listan. 

Och sen att du sjunger "din stjärt och jag" och att det är stjärten som gör dig glad? Det är ju inte särskilt konstigt. Kaka söker maka, och du? Du är ju ett arsle.


"Hej jag heter Niclas och jag tror att nån enda kvinna blir smickrad över att jag säger att min gubbpenis blir hård av hennes rumpa."4 kommentarer:

Lotta sa...

Haha, underbart skrivet, Ellen!! Du har så heelt rätt i det du skriver.
Jag satt också och förundrades över artikeln med familjen "vi mäter godis och ställer upp i tidningen med vår helt ofattbara upptäckt".. Vad är det med folk??!

Jessie sa...

HERREGUD!!1

Du är så himla rolig <3

Kerstin sa...

Familjen med godiset kvalar ju in till den fantastiska bloggen "Lokaltidningsbesvikelse" som fanns för ett par år sedan där de redovisade artiklar om korkade människor som grät ut i lokaltidningar över skitsaker :-) Min favoritblogg förutom din!!

Niclas orkar jag bara inte kommentera, så jävla pinsamt!!

Kerstin sa...

Alltså, jag hittade Lokaltidningsbesvikelser igen, de verkar ha flyttat den men gamla artiklar ligger kvar. Det här är en guldgruva för dig Ellen :-) En av mina favoriter är den här: http://www.lokaltidningsbesvikelse.com/artikel?id=tr%C3%B6ttnat-p%C3%A5-usel-v%C3%A4g-i-gussj%C3%B6-2012-05-07
Gubben säger att han aldrig skulle flyttat till sitt hus om han vetat att vägen var så dålig, ändå har han bott kvar i 30 år :-D

Och på tal om godis och ilandsproblem: http://www.lokaltidningsbesvikelse.com/artikel?id=han-rasar-mot-tunnare-chokladrutor-2011-10-28