onsdag 6 juli 2016

Hur svårt ska det vara...?

...att lämna tillbaka biblioteksböcker? Tja, tydligen JÄTTESVÅRT för någon som mig. Jag fattar verkligen inte problemet? Det är inte att jag glömmer, det är att jag liksom inte klarar av det. Det är mig övermäktigt att samla ihop böckerna och gå till bibblan med dem. Varje gång jag tänker på det känner jag mig helt maktlös. Det är så SVÅRT? Det här måste ju vara något slags handikapp. Det är samma som att jag inte klarar av att köpa tågbiljetter, hämta ut paket/brev, skicka halvviktiga mail eller liknande. Det bara låser sig.

...att skriva klart en bok? Well, jättesvårt för i helvete? Jag har typ 3 kapitel kvar, och har nu inför semestern satt mig för att redigera lite formalia i boken (radavstånd och lite sånt, inte själva texten) och upptäcker att det finns massa kapitel som jag inte kommer ihåg att jag har skrivit? Jag läser texten och har ingen ANING om vad som kommer stå. Det är väldigt fascinerande. Var jag full när jag skrev? Var jag i trans? Who knows!

...att hitta en hårborste? Vi har ca 5-6 hårborstar i hemmet och jag har inte hittat en enda sen några dagar tillbaka. Har tvättat håret utan att kunna borsta ut det. Har skickat iväg barnen med galet rufsigt hår. Vi ser ut som hejkon bejkon i håret, men vad fan JAG HITTAR JU INTE EN BORSTE? Så himla irriterande.

...att blogga lite mer regelbundet? Uppenbarligen skitsvårt. Sorry för det!


2 kommentarer:

Carin sa...

Jag är precis likadan med att hämta paket och sånt där! Har tyvärr inga bra lösningar men tänkte berätta att du inte är ensam :)

Unknown sa...

Mitt stora problem är att plocka undan saker. En tröja kan ligga ihopknölad på hallbordet i flera veckor innan jag tar undan den. Ibland tröttnar dock min man och gör det åt mig. Att skicka tillbaka kläder jag beställt men vill returnera ska vi inte ens prata om :)