torsdag 8 september 2016

Saker jag hatar

Har haft ont i huvudet sådär jättejobbigt att man mår illa och blir snurrig och tycker att ALLT är jobbigt och hemskt, och därför har jag självklart blivit grinig. När jag är grinig blir jag hatisk och hatar på allt möjligt (mest mig själv) och vem är jag att hålla detta ifrån er. Här får ni några saker jag hatar.

- White noise. Alltså VEM slappnar av när hen lyssnar på nåt som låter som en datorfläkt som hakat upp sig? Jag får panik av såna ljud. Verkligen panik. I min drömvärld är det heltyst eller musik. Fågelsång, visst. Vågskvalp, helt okej. Men ljud från fläktar, datorer, bilar? Jag mår så dåligt av det.

- Ful inredning. Klagade loss lite på twitter om det igår men jag stör mig verkligen på fula saker. Fula människor, fula kläder, fula hus och främst fina hus som drabbats av människor med dålig smak. Varför har vi inte en myndighet som reglerar detta? Jag har frågat mig det i åratal. Människor med dålig smak borde INTE få köpa fina hus, jag kan fan gå till val på det.

- Schäfrar. Så pass ful, och tysk, hund? Det finns SÅ många fina hundar i världen, och så väljer man en... schäfer?

- Människor som förfasar sig över Paradise Hotel och hur man kan ha SEX I TV?? Samtidigt så brukar samma personer älska att se program som Stjärnorna på slottet där deltagarna smeker varandras egon så att de till slut sprutar ut varenda liten privat detalj om sitt liv över övriga deltagare och tv-tittare. Det är mer integritet att ha lite sex under ett täcke än att berätta precis allt om privata hemligheter på bästa sändningstid.

- Min huvudvärk.

- Septembervädret. Den här värmen hade varit kul i JULI, inte nu? Jag vill ha krisp! Jag vill ha snygga kläder! Jag vill ha 10 grader kallt, inte fucking 24 grader? SLUTA JIDDRA MED MIG VÄDRET.


Inga kommentarer: