måndag 19 september 2016

Tips tips

Såhär i september kanske inte alla tänker på jul lika mycket som jag (jag tänker på det OFTA), men om man vill komma undan lite billigare med julklappar så har jag ett tips till er: ebay!

Vi har köpt många julklappar på ebay genom åren och förutom att man måste vara ute i god tid pga leveranstider så är det riktigt smidigt. Roliga väskor, väggdekorationer, utklädningskläder... vad som helst.

Alltså förlåt, det här låter som nåt köpt jävla reklaminlägg? Det är det inte. Jag förstår inte varför jag aldrig får erbjudanden om att göra reklam för saker, gå på filmevent osv? Jag har rätt många läsare? Jag har en tumblr som har massa läsare? Mina barn tror att jag är känd på internet, ge mig en jävla inbjudan till nått nytt mellanmål för barn åtminstone? Men nej, jag får tipsa om ebay utan att få något för det. Så jäkla orättvist. Det är säkert för att jag inte är en fin och rar människa. Rolig och elak och skarp, fine - men sån där som folk vill förknippa med reklam för deras produkter? Tydligen inte.

Eller så får jag inte såna erbjudanden eftersom jag ägnar ett inlägg åt att tipsa om ebay, som att alla inte redan kände till ebay? Det är som såna där spån som ba "man kan ju köpa möbler billigare på blocket också!". Nähä säger du?? Berätta mer om detta "blocket", som ingen hört förut.

Jag är lite bitter ja. Mest är jag trött. Var på gymmet och lyfte tunga grejer förut och är så jäkla svag och ful och det är speglar överallt och det är vidrigt. Så ja, jag tycker lite synd om mig själv, okej?

2 kommentarer:

Pippigull sa...

Kan också rekommendera aliexpress - typ samma. 3-5 v leverans men billigt!!!! Roligt! Tips tips är att köpa legogubbar till adventskalender - succé!!!!!

presens sa...

Fast det var nytt för mig i år. Ja, alltså inte att ebay fanns, men hur mycket kul det fanns att hitta där om man började planera julklapparna i september. Ftw!