söndag 8 januari 2017

Nytt år, ny sysselsättning, nytt... hår?

Nejdå. Jag ska bara färga utväxten. Är som vanligt sugen på pastellhår och tror att jag skulle vara fab i det, men orka mallorca att hålla på att bleka osv? Näpp! Men inför att jag börjar på effing handelshögskolan ska jag iaf se till att färga utväxten. Det räcker med att jag kommer vara den tjocka gamla tanten, jag vill inte vara den tjocka gamla tanten med fult hår. Jag måste skaffa nån slags identitet att ha redo tills att terminen börjar? Än så länge är jag mest inne på att vara någon färgglad varelse med starkt läppstift, mycket kulturellt kapital och starka åsikter. Liksom den där som är solklart utanför men som i sig är en ö? Jag vet inte vad fan jag babblar om, jag är så jäkla nervös. Kul det ska bli när vi ska göra grupparbete och folk kommer gå omvägar om mig för att inte riskera att hamna i min grupp. ELLER så inser de att jag är skitsmart och kommer göra jobbet åt dem, och att vi dessutom kan hänga i min stadsvåning där jag kan bjuda på hembakt och hundgos? Jag vet icke.

Jag är nervös. Köpte en ny skolväska också häromdagen. I tanken så skulle jag skaffa en ryggsäck som jag kan få plats med dator och datorsladd och böcker i... sen så blev det en påsliknande väska i metallic. Alltså jag försöker ju vara seriös, jag lovar, det bara... går inte? Jag vill ha glitter och glamour i vardagen. Ca jämt. Ska jobba med starka eyeliners och mycket läppar och att plugga i förväg till allt så att jag åtminstone ser ut som en clown that knows her shit om man säger så.

SER NI hur mycket ungdomliga uttryck jag slänger mig med i detta inlägg? Man fattar ju att jag redan nu kommer vara den som rullar in på första föreläsningen och ba "yo yo yo fellow young kids, är det nån som ska festa i helgen ellerrrr?". Dock att jag faktiskt sett Skam, säkert före de andra i klassen, så jag är ju lite hipp iaf. Ingen som är cool säger hipp. Jag tror inte ens man säger cool längre. Jaja.

Ha de!


3 kommentarer:

Tudorienne sa...

Det kommer gå bra. En del ungdomar är i stort sett som vanliga människor.

Unknown sa...

Det kommer gå superbra :-) Om du har tur säger läraren som till oss när jag pluggade: "vi måste byta lokal för det kommer några vuxna också", haha. Ok att jag bara var typ 20 år men det var några i klassen som var 30+ och hade tonårsbarn, vi skrattade så vi grät!! Lycka till Ellen!

Johanna sa...

De kommer älska dig!