lördag 18 februari 2017

Nån slags blogg

Det är mycket i livet, då blir det lite här. Och så har jag legat av mig också. Använder twitter och instagram mer, och lilla bortglömda bloggen allt mindre. Men jag vill ju hålla liv i denna min offentliga dagbok. Jag älskar ju att läsa tillbaka i mitt liv som jag kan göra när jag uppdaterar flitigt här. Men så är det ju det där med att komma till skott också, och det kan inte påstås vara min styrka. Tvärtom faktiskt. Jag antar att jag skulle kunna fokusera mer på att skriva om saker som händer i världen i stort och mindre om mitt lilla liv, eftersom allt inte går att skriva om. Men världen i stort... den är ju så jävla korkad? Och jag har börjat bli trött på allt tyckande. När jag, tyckaren numero uno, börjar bli trött på tyckande, då vet man att det fan är illa?

Jag drömmer mig bort till sandiga stränder och lata dagar vid poolen. Jag vill så gärna resa bort i sommar men både plånbok och miljösamvetet säger nej. Men... men... nej. Och ändå så kan jag inte låta bli att surfa på resor hela tiden. Försöker tänka på sommarstugan istället och åh så jag längtar dit. Men det blir inte samma ändå såklart. Här kanske det är 10 grader i juli, det har ju hänt förut.

Jag vet inte, jag är väldigt uttråkad och trött på mitt liv men kan - trots alla jävla peppiga instagramcitat - faktiskt inte göra ett skit åt det.

Jaha, det här blev ju muntert. Nu får jag surfa på resor för att muntra upp mig själv.

1 kommentar:

Ullrika sa...

Det finns elva grader och så finns det elva grader. Vi hade elva grader när vi besökte Everglades i januari. DET var jävliga elva grader kan jag lova. Fast ändå var de klart varmare än de elva grader vi hade här hemma på västkusten runt jul...