måndag 7 maj 2018

Annars då?

Nä jag kom inte iväg på bio i april, men däremot både simning och badminton OCH lagade en ny maträtt (skillet artichoke dip), men annars levererade jag väl inte så mycket?

Mina dagar består i princip av att jobba jobba jobba, komma hem, äta mat och sen se på bevvan i badkaret. Att vara utan badkar den månad det tog för vårt badrum att renoveras var fan tortyr. Jag som aldrig badade när vi hade stort bubbelbad i huset, jag har nu badat ca varje kväll sen i fredags då vi fick tillgång till badrummet igen.

Allt är så vackert ute nu och folk flockas på uteserveringarna och jag vill göra roliga saker, det nästan skriker i kroppen efter nöje och socialt umgänge, men jag orkar inte vara den enda som frågar hela hela tiden så att det till sist blir så att jag tjatar. Vill bara bli meddragen på kul grejer, men fattar om ingen vill dra med mig. Om man KAN välja så väljer man ju inte att umgås med den halvdeprimerade trötta trebarnsmorsan med all världens bekymmer på sina axlar, det fattar jag också.

NU SKA JAG SLUTA TYCKA SYND OM MIG SJÄLV!

Istället kan jag rapportera om att projektet Lära Mig Crawla har gått in i den första aktiva fasen. Har jag testat? Nej. Men jag har till sist bestämt mig för att lägga mitt friskvårdsbidrag (iaf halva) på ett årskort på simhallen OCH jag har googlat massa tutorials för hur man ska göra. Det visar sig att jag inte hade en aning om hur man crawlar? Alltså på riktigt noll koll kokosboll. Det ska bli spännande att omsätta dessa nya kunskaper till praktik, förutom denna detalj: alla säger att man ska ha badmössa om man har långt hår för att minska risken för hår i vägen överallt. Okej, men vet ni vad man ser ut som om man är tjock och har badmössa? En sån där fästing som sugit sig mätt på blod och är gråglänsande. Så. Eller, JAG gör. Nä, nu skiter ju exakt alla i hur jag ser ut när jag simmar men det är en hangup som finns. Nu vet ni det.

På torsdag eller fredag ska jag testa att crawla för första gången. Skulle vilja säga att "I'll keep you posted", men med tanke på hur ofta jag orkar blogga nowadays lär det snarare bli rapportering lagom till midsommar.

Men då kanske jag har lärt mig? (Nej)

2 kommentarer:

DDT sa...

Har också en seriös hangup på badmössa. Detta efter att ha tvingats fylla öronen med fetvadd och använda badmössa en hel jävla sommar för att jag hade fått eksem på trumhinnan! Kombinationen badmössa, segling och pubertetsstart var inte optimal på något sätt alls.

Anonym sa...

Hej!

Helt OT för detta inlägget men drog mig efter en mellanlårensvettig promenad till minnes att du tipsat om en kräm mot det eländiga skavet. Hittade namnet, hittade produkten men inte någon som skickar till Sverige. Har du tips på någon alla miljoner leverantörer som skickar till Sverige för rimlig fraktkostnad? Tuuuusen tack! isf!