lördag 4 augusti 2018

Mmm... internet!

Så är jag hemma igen då, efter 9 nätter i sommarstugan. Helt plötsligt har jag wifi! Och min dator! Och förhoppningsvis även snart mitt vpn fixat så att jag kan se mina serier på HULU. Seriöst, jag vet att jag låter som att jag inte gör annat än ser på tv men det är ju så jävla härligt att gotta ner sig med en bra serie och bara sträck-se?

Har även sträckläst massor dessa dagar. Mitt projekt med att läsa 50 böcker under 2018 knallar på bra. Jag har läst 37 stycken (tror jag, möjligtvis 36) och har alltså fem månader på mig att läsa restereande 13 (eller 14). Det känns inte omöjligt direkt, även om mitt främsta läsande såklart sker under sommaren. Nåja, nåt ska jag nog lyckas klämma in på nån helg sådär.

Hur det går för mina andra nyårslöften? Det där med att spela badminton och gå på bio och träffa vänner? Eh... pass. De gäller ju såklart inte under sommaren, eller hur? Men jag har simmat massor, det får man ge mig.

Annars då? Mormor ligger på sjukhus efter ett otäckt fall. Imorgon ska barnen få träffa sin nya kusin, mitt första syskonbarn för första gången. Mitt vänstra bröst har krympt massor. Jag har träningsvärk efter att ha byggt ett plank och suttit på huk och skruvat. Igår sov Noa och Majken i ungarnas alldeles nya trädkoja, HELA NATTEN! Är oerhört impad av dem! (Emmy kom in vid halv fyra).

Livet pågår, helt enkelt. Allt är inte så kul, men det skiter ju livet i.

Inga kommentarer: