onsdag 23 september 2009

Som den första skoldagen

Först så reggade jag "bagatellen" på wordpress.com
Sen insåg jag att hey - jag är ingen bagatell. (Eller så var det faktumet att man var tvungen att betala för att kunna ändra i css-mallen)

Så nu provar jag här. Och jag kommer att leta upp varenda liten läsare som inte hänger med i bytet. (Hur jag nu ska göra det när jag inte vet vilka det är som läser, är väl en annan fråga)

Jag är lite ambivalent inför det här med ny blogg. Det känns både kul och läskigt. Lite naket, lite nyskapande. Tur att jag inte har startat helt från scratch, min ovana att överanvända parenteser tog jag minsann med mig.

Ser ni att det står "det finns vissa som gillar mig" eller liknande till höger? Jag tror att det är så att de som följer den här bloggen ska hamna där? Men jag fattar inte riktigt hur det fungerar. Så nu står det där, lite sorgligt och kalt i sin ensamhet. Om ni fattar hur jag ska få det att se ut som att folk de facto gillar mig - hojta till!

Var beredda på många designändringar den närmsta tiden. Vi får ta små babysteg i det här, tillsammans. Ni och jag. Jag och min make som är liite mer teknisk än jag

Here we go!

6 kommentarer:

Lisa sa...

jag är med! om inte annat för det fantastiska bloggnamnet. huuur i hela världen kom du på det? och går det att göra så att man inte behöver logga in för att kommentera? det vore trevligt isånafall, för jag är så hemskt lat. och jag gissar att du kommer att förlora kommentarer på att folk är lika pinsamt lata som jag är. nåväl, jag ser fram emot en massa bloggande enligt ellen. kram kram

Ellen sa...

Jag trodde att jag hade satt på att man inte behövde logga in? Man ska kunna välja "anonym" tror jag? Måste kolla på det!

Anonym sa...

jag är en följare!

det går bra att välja "kommentera som: Anonymt"

Leos Pappa

Malinka sa...

Pusspuss!

Malinka sa...

Menhurru, kan du inte välja kommentarsvarianten som jag har? Eller den som man får upp i egen ruta? Den här är den sämsta, tycker jag, för det blir så många steg!

L. sa...

Ah, här var det lättare att följa idg, för mig som bara lärt mig ett sätt! :-)