fredag 13 april 2012

Fredagen den 13:e

Jorå, otursdagen levererar! 16 000 ska vi ta ur våra fickor och slänga i csn-maskinens tuggande käftar. Det är precis ett sånt besked man vill få såhär inför trädgårdssäsongen. Vet ni hur sjukt dyrt det är med växter?

Vilken tur då, att vi inte har någon semester inplanerad. Förlåt, jag menar utlandsresa. Lediga ska vi ju vara. Och vilken tur då, att jag nyss fyllde år och därmed kunde utöka garderoben något. Bevis:













Jag älskar att åka iväg på kundmöten och få en chans att klä upp mig. Här hemma hasar jag omkring i mjukisbyxor och mysklänningar och anstränger mig enbart när jag ska iväg. Och för en shoppingrunda (även om det inte lär blir några fler såna under 2012) är det inte snyggklänningarna jag drar på mig. Men när det vankas kundmöten, !

För övrigt borde vi putsa vår badrumsspegel, men helgen lär snarare gå åt till besök på bokmässa, trädgårdsarbete och så möjligtvis någon löprunda eftersom mina ben är bättre nu. Praise the lord och allt sånt. Om det nu hade funnits någon gud. Att djävulen finns är i alla fall bevisat nu. Fuck you, csn!


5 kommentarer:

Malinka sa...

Varför vill CSN ha så mycket ur din pluska?

Synd att du inte är på bokmässan idag, för Christer Fuglesang är där och signerar sin faktiskt riktig braiga barnbok typ nu.

Om du går förbi Fri tanke förlag och ser en förläggare som heter Ulf och ser ut ungefär som Alfons Åbergs pappa, hälsa från mig.

Helen Rosenberg sa...

Galet snygg klänning, åtminstone!

Ellen sa...

Malinka - en felberäkning från vår sida. Eller okunskap snarare. Maken läste en sommarkurs för två år sedan och visste inte att det han sedan tjänade på hösten räknades in i fribeloppet på sommaren.

Helen - Eller hur!

Malinka sa...

Jaha, för det man tjänar på hösten har ju jättemycket att göra med det man pluggar på sommaren. Jeez.

Ellen sa...

Malinka - jag vet, det är absurda regler. Tråkigt!