torsdag 4 april 2013

Cravings. Vissa värre än andra.

1) Idag var det en nyföddd bebis i korridoren på landstingskansliet. Ja, alltså inte ensam. Då hade jag ju kidnappat stackaren fortare än hen kunnat säga "äh", men barnet fanns där. En sån där liten ny och fortfarande röd liten sak på max en månad. HERREGUD vad jag ville gå fram och nosa och snusa och lukta och hålla. Men jag hade ingen aning om vem mamman var och då kan det ju bli lite awkward om jag börjar bita hennes bebis i kinderna. Tror jag.

2) Fina klänningar. Jag kan inte få nog av fina klänningar. Som av en händelse fyller jag år på måndag och för första gången på tio år har jag blivit den där tråkiga frun som köper sina egna födelsedagspresenter. Jag tycker att det är skittråkigt och är lite ledsen över att inte bli överraskad med presenter på min födelsedag, men å andra sidan: klänningar! Jag tror jag överlever.

3) Ostfondue. Vet ni hur gott det är? Vilken tur att vi har regeln "den som fyller år väljer mat" i vår familj. Mmm... ostfondue!

4) Sardinien. Just nu lutar det åt att sommarens resa går till Alghero i Sardinien. Om ingen har skräckhistorier därifrån?

5) Gå ut och dansa. Det är verkligen en av mina favoritsysselsättningar. Synd bara att jag gör det så sällan (EFTERSOM JAG INTE HAR NÅGON ATT GÖRA DET MED TYP!) och att det inte finns några bra ställen här i Örebro att gå ut och dansa på.

Ja, det var väl det.


2 kommentarer:

Jenny sa...

Jag älskar också att gå ut och dansa!!!!! Om ett år typ sp gör vi't bara..! Nu är jag lite för tjock...

/örebroJenny aka sistmedallt aka Jenny Olsson ;)

Ellen sa...

It's a date! :)