söndag 28 april 2013

Något något något.

Något jag aldrig någonsin skulle klara av: att ha barn som varje dag vaknar typ 5.30 och ska upp. Jag. Hade. Dött. Nu har jag nyss gått upp och klockan är snart nio. Visserligen gick de större barnen upp tidigare, men de är ju så stora nu att de inte behöver oss på morgonen.

Något jag aldrig kommer ha råd med: en vacker trädgård. *ledsen smiley* Alla saker är jättedyra. Och jag känner inte till någon slags bytesmarknad med växter här (och tror ingen vill byta med brännässlor), så jag känner mig utlämnad till att köpa rubbet. Vilket, återigen, är svindyrt.

Något jag längtar efter: vår resa till Kroatien. Om en månad vandrar vi längs Podgoras strandpromenad och jag har bara liiite ångest över att resan ska bli helt misslyckad.

Något jag är glad över: att det är jättefint väder idag. Mycket trädgårdsarbete blir gjort, barnen leker glatt och bra och dagen känns lång och härlig.

Något jag är mindre glad över: mitt halsont. Jag skulle ju springa i helgen. Men nehej, jag får väl ta ut mina frustrationer på ogräset.

Något jag är trött på: ..., jag vet inte? Jag är rätt glad och happy idag så jag kommer liksom inte på något att gnälla på. Men visst, ogräs och brännässlor är väl ett stående trötthetsmoment.


2 kommentarer:

KatarinaZA sa...

Vilken tur att du inte har mina barn, om jag säger som så ;-)

HA sa...

Eller mina - speciellt den äldsta. 5.30 var sovmorgon, om jag säger så ...

Jag hade en period då jag livligt fantiserade om hur jag skulle lustmörda folk som kom med käcka goda råd. Vaknar ens barn innan fem som standard har man garanterat provat allt inom lagens gränser. Garanterat.