tisdag 9 april 2013

Och DÄR insåg jag att det inte är någon mening att blogga längre.

Nej, inte bara för att kommentarerna är färre än oaserna i... jag vet inte var det ens finns oaser eller brist på desamma? Men i alla fall, det är inte därför. Utan för att jag har gått varvet runt nu.

Se förra inlägget. Och se sen detta från maj 2010.

Det mest ironiska? Jo, detta: vi bokade sedan en resa. Till Kroatien. Gissa vilken resa jag är på G att boka nu? Samma. Nej, inte bara till Kroatien utan SAMMA JÄVLA HOTELL.

Alltså jag vet inte varför jag ens försöker. Jag kan ju bara leva mitt liv som jag gjort en gång redan.

6 kommentarer:

Frida H sa...

Aw.. Kan det inte bara samma vårkänslor som kommer ungefär samma tid på året?
Och det är tufft att hitta resor. När man inte kanske reser tillbaka till någon gömd pärla..

Kram

Ellen sa...

Tror att jag faktiskt är precis sådär virrig och genomskinlig och ångestar och krånglar över precis samma saker hela tiden. Min blogg måste vara en upprepning av exakt samma saker sådär, bara lite variation beroende på årstid.

Kerstin sa...

Haha Ellen, det blev liksom ännu roligare av att jag trodde att du höll på att boka samma hotell utan att först inse att det var just samma hotell. Eller var det så det kanske var på riktigt? :-D

För tillfället lever vi också om livet varje år känns det som, särskilt när semesterplanerna kommer på tapeten. Jag tror det är att man är småbarnsförälder. Det är liksom bekvämast att åka till sommarstugan eftersom det är billigt, det finns mat som barnen äter, jag behöver inte ha ångest att de ska bli sjuka precis innan vi ska åka på en resa som kostat 20 000 kr så att vi inte kommer iväg, det är inte 40 grader varmt så barnen (och mamman storknar), vi kan titta på regnet i en gratis stuga istället för en dyr, hyrd stuga osv.

Och jag gillar alltid din blogg även om jag är dålig på att kommentera :-)

Anonym sa...

Alltså, jag känner igen semesterångesten, men vad fasen - våga testa. Vad är det värsta som kan hända?

Ibland blir man glatt överraskad av ett resmål, ibland blir man gruvligt besviken trots att man researchat och kollat upp precis allt. Då vet man det, liksom, och kan skriva en egen mer verklighetstrogen recension på Tripadvisor.

Om resan inte innebär att ungarna blir utan julklappar eller att ni måste äta gröt fem av sju veckodagar så är det dags att sluta ångesta och boka. Kroatien är säkert suuuperfint, charter är enkelt (även om jag förstår ditt motstånd) och ungarna kommer säkert bli toklyckliga över en pool och glass i solen :-)

lillevi sa...

Men asså - om man gillar ett ställe, det funkade med barnen så varför inte köra på det?

Vi åkte på husvagns-semester förra sommaren, en vecka med 3 ungar. Det fungerade så toppen bra att SJÄLVKLART gör vi det i år igen, samma husvagn, samma vecka - däremot byter vi ställe då de två ställen vi bodde på förra året inte var riktigt vad vi förväntat oss =)

(eller, det var inge fel på campingen i sig, utan servicen - service-huset öppnade inte för 8.30 på morgonen, extremt störande när bebisen på 9 månader vaknade varje morgon 5.30 och man ville låta resten av familjen sova ostört några timmar till... traskade runt på de där satans grusvägarna i ösregn 3 mornar i rad i 1 ½-2 timmar!)

Ellen sa...

Det föll bort en del i inlägget: den där jag förklarade att vi ställde in den resan pga morfars cancer. Så vi kom aldrig iväg och jo, det tog ett tag innan jag fattade att det var samma hotell vi bokade för tre år sen. :)