torsdag 15 augusti 2013

Givna hästar får se ut hur de vill.

Så man ska ju inte skåda dem i munnen. Det ska man inte. Därför gör jag inte det.

(Men jag mumlar lite om att blogga i sex år och under perioder fan ha en riktigt bra blogg som ändå aldrig får mer än några hundra läsare men sen starta en gif-tumblr som på en vecka får några tusen läsare per dag.)

Nu när jag är klar med att inte skåda given häst i munnen tänker jag fråga er varför det inte är mer utspritt det här med att ha frikort? Även om man inte skulle agera på det, vilket väl få skulle göra (vi vet alla att det inte gäller mig ifall Erik Haag kom och viftade med kalsongerna) så är det väl en rolig fantasigrej? Vem skulle du... osv.

Snälla säg att ni har frikort och vilka de är och ja, jag vet att jag har bloggat om detta förut någon gång men det är ju ändå ingen som bryr sig om innehållet om man inte har blinkande bilder, så vem bryr sig. Nä just ja, det var ju det där med bortskänkta hästar nu igen.

10 kommentarer:

Johanna sa...

Minns att vi en gång kom fram till att Scarlett Johansen finns på bådas lista. Och vet att Adrien Brody också är på min. Så, jo, klart en har frikort även om dessa kan variera lite efter humör och ...ja, dylikt.

Johanna igen sa...

Jag var f.ö. dönöjd när min syster visade en ny och fantastiskt rolig tumblr-blogg och jag efter ett tag faktiskt kom på att det ju måste vara din.

Maria sa...

När det gäller frikort säger jag bara: Chris Cornell :)

Tahira Faye sa...

Simon Woods är mitt frikort just nu. Men det beror liksom på vilken tv-serie vi är inne på för tillfället ;)

Länkade förresten din tumblr i alla mina fb-grupper eftersom jag höll på att gå sönder av skratt, och hyllningarna haglade.

Andra Anna sa...

Min make har just börjat titta på Skins. Så fort han kommer till säsong 3 kommer han inse att Cook är mitt frikort. Han kommer även vara min makes frikort. Älskar att vi har samma smak i män!

Andra Anna sa...

Hur fan kunde jag glömma Logan? Frikortens frikort!!!! Mitt underliv ber mig att dra åt helvete snabbt som fan. Cooks punkiga tonårscharm är inget mot Logan!

Andra Anna sa...

Toby i Pretty little liars är ett gemensamt frikort. Precis som Pollt Styrene.

Anonym sa...

Jag hade bara Svenskor på mitt så då tillkom det en regel att max 2 fick vara från Norden. Sahara Hotnights Maria och Pauley Perrette är givna.

Ellen sa...

Nu har jag fått googla flera av era och vissa håller jag med om, men andra?

Alltså, i Skins kommer ju jättemånga före Cook, framför allt Tony... mmm...

Logan är ju dock alltid nummer ett, alltid, av alla.

Anonym sa...

Ett steg närmare? :P
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article17325229.ab