fredag 23 augusti 2013

TGIF

Alltså våra helger är jobbigare än vardagen? Eller så här: just nu känns det som att vi lever i ett ekorrhjul deluxe. Emmy rider på måndagar, Noa har amerikansk fotboll på tisdagar och jag har ofta Roller Derby samtidigt. På onsdagar rider jag, och Noa har fotboll, på torsdagar har jag Roller Derby och Noa amerikansk fotboll, på fredagar har vi ingenting (HALLELUJA!!) och på lördagar är det ofta fotbollscup eller så är min man iväg och dömer amerikansk fotboll och sen är det söndag och fotbollsträning igen. Hängde ni med?

Det är ju ohållbart det här. Jag orkar inte. Och idag är det fredag och ingenting inbokat för en gång skull. Då ska jag jobba ikväll. Och det här är ju minimumnivån. Lägg sen på saker som släktkalas, barnkalas, övriga aktiviteter och så förklarar ni för mig hur i helskotta folk får det att gå ihop utan att bli utbrända och inte kunna titta på NÅGON av de 10 tv-serier som snart har säsongsstart!


3 kommentarer:

Trollmamma sa...

Hmm, låter som våra veckor var i våras. En lösning är att kasta ut TVn, den är det ändå ingen som har tid med. Fast vi har inte haft TV på tio år, så jag ska väl hålla tyst...
Vårt schema för hösten är inte helt klart än, det är två pass musikskola kvar som inte är bokade. Ena bokas ikväll, andra ska komma per post. I övrigt är det (utöver arbete 8-15 för trollfar och 8-17 för trollmor) måndag ridlektion för stortroll o därefter trollmor. Tisdag simmar trollmor innan jobbet men inget i kalendern på kvällen. Onsdag rider lilltroll och trollfar lektion. Torsdag har lilltroll balett i ena grannstan och stortroll orkester i andra. Samtidigt. Storan får åka buss o mamma hämtar efter jobbet. Trollfar kör lilltrollet till baletten. Fredag morron simmar trollmor igen. Lördag är dedikerad till stallet och söndag eftermiddag är det buggkurs. Nånstans där ska det in två lektioner på musikskolan oxo, en till vardera trollet. :)
Det kostar att ligga på topp. Till saken hör att båda trollen är sura på sin mor för att de inte fick vara med på Drill och Kör på musikskolan, eftersom mamma tyckte att tre aktiviteter var räcker.

presens sa...

Hur orkar ni?! Vi sitter just och funderar på hur vi ska få ihop det med två aktiviteter för barnet i höst - och ingenting för mammorna.

Jag är lite sugen på en kurs, men kanske till våren. Om jag hinner och får ihop det hela.

Anonym sa...

På musikskolan, är det trollflöjt som gäller då?

/ Grillfest