torsdag 17 juni 2010

.

Solen skiner, himlen är klarblå. Det är sommarvärme och grönska överallt och läkaren säger att morfar med största sannolikhet bara har sommaren kvar. Om ens det.

5 kommentarer:

Malinka sa...

Vännen.

leos mamma sa...

:´(

Familjen skogstokig sa...

Jag vet, det suger. Så jävla hemskt och eländigt och usch. Ta hand om er. Säg det ni vill säga, undvik inget. Prata död, prata om att du kommer sakna honom, prata begravning. Apjobbigt, men detkänns så mycket bättre sen. Jag går igenom samma sak med min älskade mamma just nu. It sucks.

Lo sa...

Fy fan.
Det var väl det jag hade att säga.

Emma Clara sa...

Först och främst......håller så med dig med namnen nedan.....jag ville ha en Ture....men fick ge mig för de andra i familjen....men tycker nog fortfarande att det skulle ha passat bättre....men nej jag ska inte ha fler barn..tre räcker gott.......sen...är så ledsen för din morfar.......vet presic hur du känner...( min mamma hde cancer)....min kära goa morfar blev 87 år....han dog mitt på en trottoar med en bukett röda nejlikor i handen, som han skulle åka och ge till mormor som då var på sjukhus.......där stannade hans hjärta..på väg från blomaffären till bilen......
Hälsa Noa så mycket....saknade han på dagis besök hos mig i måndags!!!
Hälsa resten av familjen oxå!!