måndag 21 oktober 2013

Här är en till sak jag blir jätteprovocerad av:

Att barnens hår växer så jäääävla fort? Vi har inte råd att gå till frisören varje gång deras luggar behöver trimmas, vilket resulterar i att jag tar fram kökssaxen och sen går de omkring och ser ut som barnhemsbarn som blivit klippta genom att råttor gnagt av deras hårtestar.

JAG HATAR DET!

Annars är jag så sjukt trött på hösten nu. Nu kan vi hoppa fram en månad så det snart är jul och fint. Eller så kan jag vinna på lotto och få åka iväg utomlands några veckor. Jag är av den fasta övertygelsen att allt i livet blir bättre om man är rik. "Pengar kan inte köpa kärlek" näe, kanske inte äkta, men nog fan närapå. Dessutom kan precis allt annat bli bättre av pengar. Allt. Hälsa - man kan köpa dyr specialbehandling och gå före i operationsköer - till boende till jobb till skola till oro. Det är inte att vara moderat att inse att allt i livet blir bättre med pengar, det är att vara realist. Varför skulle vi låtsas annorlunda? Är man rik har man det skitmycket bättre än om man inte är rik och jag vill vara rik. Jag vill helst inte jobba för det dock, så...

Ska börja köpa triss för alla matpengar. Sen kommer jag vara både smal och rik. Vilken grej!

Oktober är inte bra för min mentala hälsa.

7 kommentarer:

I will not keep calm and you can fuck off sa...

Jag vill också vara rik. Helst typ nu för jag vill åka bort på höstlovet.

Anonym sa...

Jag orkar inte ta stora barnet till frisören så jag klipper alltid själv numera. Det funkar. Har faktiskt köpt en "frisörsax" på apoteket för 99 kr. Min frisör säger iofs att hennes sax är värd 6ooo så det kanske är liiiite skillnad i kvalitet. Pyttelite. /emmaw

Anonym sa...

Lugg, det är ju omöjligt att underhålla både för barn och vuxna. Låt den växa ut bara. Hårspänne från HM 9.90, klart billigaste och smartaste lösningen.
/L

Gafflan sa...

Amen på det! :)

motvalls sa...

Men alltså lugg. Mina föräldrar klippte alltid lugg på mig. Hatar lugg. Hatar att jag har en gles för lång lugg på alla barndomsbilder. Så mitt tips: skippa lugg :-)

Ellen sa...

Fast barnen passar ju inte i annat än lugg. :( I alla fall inte de två stora.

motvalls sa...

Så där sa min mamma också :-) Å att jag hade hög panna som "krävde" lugg.