onsdag 23 oktober 2013

Saker jag inte fattar.

Detta fasinceras jag av: jämngamla människor som inte har NÅN koll på populärkulturella referenser eller "ny teknik"? Sover de under stenar? Och nej, det är inte så att de fyller hjärnan med jätteviktiga aktuella frågor heller, för de har ungefär lika (dålig) koll som jag på vem som är dummast av republikanerna i USA för tillfället. Men när mina kompisar aldrig hört talas om att ropa "shotgun"? När man vill prata om debaclet kring Miley Cyrus och folk ba "who what now"? Eller folk som inte har fyllt trettio men inte kan uttala instagram än mindre förstå sig på hur man använder det? Jag fattar inte?

Nu behöver ju inte alla leva sitt liv på nätet som jag gör, och alla kanske inte ser mängden tv-serier som jag gör, men att inte ha någon som helst koll? Hur är det ens möjligt?

Vad fyller man sitt huvud med om man inte ens kan citera EN replik ur Dude, where's my car? Jag förstår inte.1 kommentar:

Sonja P-L sa...

Jag är ett år äldre än du och har aldrig hört talas om att ropa "shotgun", fick googla vem Miley Cyrus är, använder inte instagram och har aldrig hört talas om "Dude, where's my car" innan :-) Hur? Jag tittar inte på TV, följer ett mycket litet utval TV-serier och läser inte den typen tidnigar/bloggar (förutom din ;-) ).

Å andra sidan följer jag och hänger med i XKCD och liknande nutids geek/nerd-kulturella tränder, är med och utvecklar morgondagens "ny teknik", och kan det mesta inom olika vitt-skilda områden jag är intresserad av.
.
Vad finns där inte att förstå :-P?