måndag 4 november 2013

Jaha, lite panik på det här då?

Det är sju veckor kvar till jul nu. SJU VECKOR!

Varje år tänker jag att jag ska vara ute i god tid med att planera och inhandla julklappar och pynt och allehanda julting och varje år brukar jag faktiskt lyckas med det rätt bra också. I år har jag inte ens en aning om vad jag kan tänkas ge någon av mina familjemedlemmar. Inte den ynkaste aning. Jag tycker att det är sjukt att bara köpa saker för köpandets skull och vill helst bara köpa saker som barnen behöver, men jag tror faktiskt inte att mina barn blir glada om de enbart får böcker, kläder och fingervantar i "onesize" i olika färger.

Jag har en enda julklapp färdig och det är till någon jag inte ens byter julklappar med. I övrigt är det helt tomt. Till mig själv kan jag däremot tänka mig det allra mesta, men nu ska jag ju inte köpa till mig själv heller. ÅÅÅH!

Mina två äldsta leker inte ens med leksaker. Kan man köra hela linan ut och enbart köpa saker kopplat till deras respektive intressen? Bara ryktborstar och fotbollsstrumpor under granen och JA, exakt så stereotypa intressen har mina barn so help me god.

Själv önskar jag mig nya hjul.


2 kommentarer:

HannaA sa...

Jag har en make som fyller 40, en svärfar som fyller 75 och en son som fyller sju innan jul. Så njut lite av att du i alla fall inte är jag.

presens sa...

Det känns väl självklart att ge dem sportgrejor? Varför tvekar du? Som sagt - nya hjul vore ju den perfekta julklappen.

Men sju veckor? Jag måste ju planera in alla julmarknader och julgransinköp och julbak och allt.

Och nog för att jag har tjuvstartat med julmust och pepparkakor, men nu blir det snart glögg och lussebullar!