lördag 23 november 2013

Tråk tråk tråk.

De senaste veckorna har vi gjort detta: städat, fejat, renoverat, fixat, donat, röjt, städat, städat, fixat - ni fattar. Så ock idag. På kvällarna har vi däckat i soffan och ätit choklad, suckat över hur trötta vi är och fantiserat om en framtid när allt det här är över. Det är så jäkla tråkigt just nu. Och småborgerligt.

Därför ser jag extra mycket fram emot nästa fredag då jag tvingat en kompis att gå ut och dansa med mig. Antingen har vi fått huset sålt eller åtminstone på god väg dit, och då vill jag fira. Eller så har vi inte fått ett enda bud och då vill jag dricka bort min ångest. Den här gången ska jag dock inte ta med min plånbok ut eftersom förra gången jag skulle dricka bort min ångest slutade det med alldeles för många förlorade hundralappar (hrm, tusenlappar) och ett borttappat kreditkort.

Oavsett vilket ska jag i alla fall dra på mig den svinsnygga klänningen jag fyndade för 129 kr på HM, samt de jättefina strumpbyxorna jag fyndade fem minuter tidigare på Lindex för 99 kr. En hel outfit för strax över 200 kronor? Så pass billig jag är. Den är, outfiten. Den är.

Det är verkligen sant att man hittar de bästa klädköpen när man inte letar. Jag skulle leta efter en halsduk till Emmy och en kvart senare hade jag köpt två fina klänningar och just de strumpbyxor jag letat efter länge? Men när jag väl har tid att gå och strosa på stan hittar jag ingenting? Note to self: se till att alltid ha kort om tid och att alltid ha ett egentligt skäl till att gå in i en affär, då kommer min garderob bli awesome till slut.

Herregud vilket meningslöst inlägg det här var. Har jag nämnt att jag är uttråkad?

Inga kommentarer: