söndag 30 augusti 2015

Tyck synd om mig tack!

Ni vet hur ens barn fyller år och man har infört att alla tar ledigt och födelsedagsbarnet väljer aktiviteter hela dagen och så väljer ungen äventyrsbad så man måste tillbringa 3-4 timmar i baddräkt (!) med vattenrutschkanor som gör en åksjuk och svintrött och illamående? Det var jag i fredags.

Ni vet hur ens barn vill ha ett badhuskalas, så helt plötsligt står man där och har hyrt en simhall och tillbringar ÅTERIGEN flera timmar i baddräkt, men denna gång bland påklädda föräldrar till klasskompisarna och sen när man kommer hem så är det bara att byta om och sminka sig fort för sen är det tequila och dans som står på schemat och eftersom man har noll motståndskraft efter två dagar på badhus blir man jättejättefull? Det var jag igår.

Ni vet hur man blev jättejättefull kvällen innan och sen vaknar superbakis och bara hinner upp för att klä på sig för att det är inbokad släktkalas (!) klockan elva (!!) ute i sommarstugan som ligger en halvtimme med bil bort (!!!)? Det var jag idag.

Ni vet hur man börjar känna lite ret i halsen nån gång runt lunch, och sen blir det stadigt värre så att ju senare det blir desto sämre mår man och nu är klockan nio och man gråter av smärtan i halsen och av feberkänningarna och av att man inte ens kan andas utan att det gör ont och svälja ska vi inte prata om? Det är jag nu.

Så nej. Jag är inte på topp denna söndagskväll.

1 kommentar:

Kerstin sa...

Stackare! Krya på dig! Har också halsont efter att ha blivit hostad på i fem nätter av sonen, trodde jag skulle klara mig undan men icke....