onsdag 19 oktober 2016

Känner ni den? Julpeppen?

Jag gör det i alla fall. I år tänkte jag frångå min sedvanliga strikta tradition (inget juligt före december!!) och gå all in så fort jag vill. Vilket känns som att det blir... till helgen. Då tänker jag tända ljus, äta pepparkakor, lyssna på julmusik och läsa Amelia Jul. Det blir fint.

Idag har jag planerat julklappar. Vi har inte köpt några än, men allt är färdigt till de flesta i släkten. Genomtänkt, uppskrivet, utsett. Är så nöjd med detta.

Så vad önskar JAG mig då frågar ni? Eller okej det skiter ju ni i, men I don't give a fuck. Här kommer lite utvalda saker som jag önskar mig:

- Lite tjockare påslakansset, sådär lite lyxigare. Så att det känns lite som att man kryper ner i en hotellsäng på nätterna? (Enfärgat mamma, ifall du läser här och får nån idé.)

- Smink! Presentkort på typ Kicks så att jag för en gångs skull i mitt liv kan unna mig nån kvalitetsprodukt.

- Böcker. Pocketböcker is my life.

- Snygga kuddfodral. Tänker att vi ska börja ha typ "fint hemma" igen? I teorin så är ju Majken snart 6 år och småbarnsåren är över. I praktiken är iofs våra soffkuddar ihopklistrade av slajm så jag vetefan...

- En blå orientalisk matta. Vi har min morfars gamla nu, och den är jättefin och arvegods, men tre barn och två katter har liksom tagit ut sin rätt. Den är sliten, minst sagt. Och blått skulle vara så fint. Som sagt, "fint hemma" är nån slags plan.

- Massage. Oh how I drömmer om att gå och få massage.

- Kläder. Det är inte jättekul att pga antidepp växt ur ca alla sina kläder på bara några månader, men så är fallet. Skulle så gärna vilja uppdatera min garderob lite och känna mig iaf halvt välklädd igen.

Tja, det var väl främst det. Vi är alltså INTE team "köpa en julklapp för 50 kr och leka nån lek" när det gäller julklappar. Ge mig grejer för fan!


1 kommentar:

www.saramadeleine.se Orsakullan sa...

Önskar jag själv ens tänkt på julen. Men är nog ingen julmänniska helt enkelt.