måndag 29 januari 2018

Avstämning januari

Så, hur gick det med mina mål första månaden på året? Har jag simmat en gång, gått på bio, träffat kompis, lagat rolig mat, läst minst 4 böcker? Well... ja!

Sånt himla proffs på nyårslöften jag är? Jag kommer att ha läst åtta böcker innan månaden är slut. När vi var i Budapest så simmade vi och badade hela tiden på Szechenyibadet. Jag har fikat med en kompis och jag var igår på bio och såg "Three billboards...". KOLLA PROFFSET!

Maten då? Eh... okej, jag kanske inte lyckades lika bra där. Men! Igår kväll gjorde jag overnight oats till Emmy eftersom hon hatar frukost och jag ville låta henne prova nåt nytt. Nu är ju det varken "mat" eller "roligt" eller "gott", men det är nåt NYTT! Jag får låtsas att det gills bara för januari. Mjukstarta lite liksom. Alternativt lådan med olika ostsnacks som jag köpte på lidl och värmde i ugnen igår Nåt av det får räknas.

Fan! Nu kom jag på att "spela badminton" också måste göras en gång i månaden. Men till mitt försvar så hade jag en tid bokad och ville spela. Men på grund av min trappramlarincident kan jag ju knappt gå, så att spela badminton var inte riktigt på kartan. Oh well.

Bättre tag nästa månad. Och ändå bra jobbat, tycker jag faktiskt!


1 kommentar:

Anonym sa...

Har du tips på någon bra roman? Inte deckare, så trökit! Jag har precis återupptäckt läsningen igen efter flera års uppehåll och behöver tips på bra litteratur. Svamlar bara omkring på bokhandeln utan att veta vad jag sks köpa..