måndag 8 januari 2018

Ytan är allt.

Nej okej, inte ens jag tycker det. Men jag lägger mycket förhoppningar i till exempel en ny frisyr eller en ny klänning. Eller ja, nu har jag ju inte haft ny frisyr på många många år. Men i teorin!

Därför har jag tänkt göra nagelförlängning innan jag börjar jobba. För att någon med snygga naglar är ju såklart duktig, ordentlig och bra. Det säger ju sig självt att en med nedbitna naglar är en slarver. Ska jag sitta och titta på mina små nagelstumpar hela dagarna så kommer jag inse vilken tråkig och misslyckad person jag är. Men om jag tittar på nya naglar? Fina naglar? Långa naglar? Nej okej, de kommer ändå vara korta eftersom jag inte kommer kunna ta ut linserna annars. Men LÄNGRE naglar?

Ja, det kommer ju helt revolutionera hela min personlighet. Jag kommer vara chic, snygg, rolig. Jag kommer kunna matcha nagellack med klänning. Det är slut på "trötta och tråkiga Ellen". Med nya naglar kommer mitt hår ALLTID vara tvättat, mina trosor alltid ha kvar resåren i linningen och min bh aldrig lukta svett. Jag kommer vara fräsch och härlig. Lite chic kanske? JAG KANSKE BLIR EN SÅN SOM LYSSNAR PÅ HANNAH OCH AMANDAS PODD? Eller okej, så långt ska vi inte dra det.

Men ändå. Nya naglar. Jävlar vilken renovering av hela mig det kommer resultera i. Blir nästan lite rörd när jag tänker på det. Säg hejdå till den Ellen ni känner, för om några veckor är hon en Ny Och Bra Person.

Det ni!

1 kommentar:

DDT sa...

Grattis till en ny personlighet. Klart att det kommer att fungera. Håller tummarna.
Bara för att jag misslyckas med att byta personlighet när jag skaffar ny handväska (som inte luktar brunsås), ny frisyr (som tyvärr aldrig blir så ny som jag hoppas) nya skor (som ännu inte fått form av mina knöliga fötter och uppväxande tånaglar) eller målar naglarna (och känner mig professionell i flera timmar innan det börjar flagna) så betyder det ju inte att det inte fungerar. Jag har säkert bara gjort något litet fel som är lätt att rätta till nästa gång.
Snälla säg att det funkar!