måndag 15 oktober 2018

Kampen är reell

Jag har ju börjat rida igen vilket i sig är wohoo och hurra, men jag har ingen bh jag kan rida i. Igår travade vi på en grusväg och det var nära att jag fick mina tänder utslagna av guppande bröst som Inte Hölls På Plats om man säger så.

"Köp en sport-bh då?".

Absolut. Men, som vanligt, så finns inte min storlek i vanliga affärer eller till rimliga priser. Om ni trodde att vanliga behåar var dyra för oss med stor byst så ska ni kolla in utbudet av sportbehåar. IT IS HORRIBLE.

Visst kan jag beställa tre olika från Asos (som har ett rätt bra utbud, till skillnad från svenska butiker), men det räcker liksom inte med att brösten FÅR plats - de ska ju även STANNA på plats. Och då krävs något högmekaniskt som typ en Shock Absorber eller dylikt, och de är 1) svindyra och 2) asfula. Jag hade en för många år sedan som jag red i då, och uppenbarligen slängde jag den sen. Varför? För att jag är dum i huvudet, plus att jag säkert inte ville påminnas om det tortyrredskap den var.

Så nu ska jag googla hur man kan typ... binda fast tuttarna? Jag vet inte. Jag VILL inte lägga pengar på en sån här tråkig sak.

Annan grej jag inte vill lägga pengar på: stolar. Vi har rangliga, skrangliga stolar i både matsal och kök och trots att vi har en fucking matsal så är vi inte rika. Och tydligen så måste man vara rik för att ha råd med stolar? De billigaste kostar liksom runt 200-250 kronor? Och sen behöver vi ju "ett gäng", vilket innebär att det är många tusenlappar som försvinner.

Stolsnickrare ändå. Det kanske inte finns en obegränsad efterfrågan på stolar, men å andra sidan behöver man bara förse tre familjer med stolar så är årets inkomst avklarad. Framtidsyrke!

Inga kommentarer: