torsdag 4 oktober 2018

Nej nu får jag ta och skärpa mig.

Jag ÄLSKAR att läsa tillbaka i min blogg och se hur livet har varit. Upp och ner, vad som har hänt, vad jag har tänkt osv.

SÅ VARFÖR SKRIVER JAG INTE DÅ? För att jag är dum i huvudet såklart.

Jaja. This just in: jag har blivit medryttare på en häst. Har ridit tre gånger hittills och har inte ramlat av en enda - fast var ärligt talat nära förra veckan när han blev rädd för blåst och regn och skuttade runt på banan. Men jag höll mig kvar segt och envist och hade glömt hur mycket jag gillar att rida.

Tyvärr verkar min rygg inte hålla med alls vilket ju är jävligt jobbigt. Kul det är att bli äldre, verkligen! Folk ba "jag känner mig snyggare, starkare och tryggare ju äldre jag blir". Okej, kul för er. Själv får jag hängkinder, ryggont och rynkigt dekolletage, men det är ju lite olika det där.

Okej, jag förstår att ni (typ två läsare som finns kvar) undrar hur jag skött min utmaning? Har jag gått på bio i augusti OCH i september? Har jag träffat nån kompis och har jag spelat badminton. SE PÅ FAN - det har jag! Det där nyårslöftet med att jag skulle lära mig crawla dock... eh... vi får se hur det går med det. (Spoiler: jag kommer inte hinna lära mig det).

Också ett ålderstecken: jag tycker seriöst att tiden bara går fortare och fortare. Man blinkar så är det måndag. Sen blinkar man igen och det är torsdag. Däremellan försvinner dagarna så vansinnigt fort och jag bara står kvar och blinkar.

Förra helgen var vi till exempel och hälsade på min syster med hennes lilla familj och SJÄLVKLART är min systerdotter sötast i världen, men eftersom jag inte får visa bilder på henne (don't ask...) så får ni helt enkelt tro mig på mitt ord.

Det var väldigt fint att vara iväg bara jag och Noa sådär och vi hade det supermysigt (tremånadersbebisar ändå, min livmoder dog av längtan), men att åka bort en helg gör att allt går ÄNNU fortare och så är det måndag igen. Fast nu torsdag då.

Ja men vad fint att jag bloggar så att ni får förklarat för er hur tid fungerar. Att den rör sig framåt. Bra content, Ellen.

2 kommentarer:

Unknown sa...

Men crawla lärde du dig ju i somras det såg vi ju på instagram ����Härligt att du bloggar, jag tittar ofta in här för att se om du uppdaterat. Håller med dig om att tiden går fort, både veckor och år. Var nyss typ 30 och nu ska jag fylla 40, hur är det möjligt?

DDT sa...

Jag hade också bio som målsättning i år. Hittills har jag sett fem filmer, bara en kvar så är jag i mål. Så nu är jag förstås nyfiken på vilken film du gillat bäst? Three billboards är min favorit än så länge.