torsdag 25 februari 2010

Frustration är bara förnamnet.

"Åh, det där måste jag blogga om sen på lunchen", tänkte jag. "Det är så himla bra", tänkte jag. "Ska jag skriva ner vad det är bara lite snabbt så att jag inte glömmer?" tänkte jag sen. Men gjorde det aldrig, för varför skulle jag glömma?

Tja, gissa vad jag har gjort? Jag har helt glömt vad det braiga inlägget skulle handla om.

Det var inte om att dottern nu även har slutat med nattblöja och välling, vilket därmed gav mig insikt om att jag inte har någon bebis hemma längre. Jag har en 2.5-åring som är helt blöjfri, som inte äter någon slags barnmat, som pratar i långa meningar, kan sjunga femhundra sånger, som kan veckodagar och förstår sig på "sen" och som är jättestor. Det var inte det inlägget skulle handla om, men jag kan väl ändå få nämna att det känns lite sorgligt?

Inte heller var det om det faktum att svärfar till sist har skaffat facebook. Svärmor har redan (vilket orsakar en mängd konflikter, sadly), min mamma har och nu har även svärfar tagit steget. Det ska bli spännande att se hans statusuppdateringar och jag återkommer nog i ämnet. Men som sagt, det var inte heller det inlägget skulle handla om.

Slutligen så var det inte heller det här lilla mysteriet jag hade tänkt skriva om, men ett mysterium är det likaväl. Min statistikräknare visar mig på vilka sidor folk har länkat till mig. Det står till exempel "saras blogg" och då kan jag kolla om hon har länkat typ "kolla vilken idiot" eller "här är en blogg ni bör läsa", det är väldigt smidigt och bra. Men. De senaste dagarna har jag fått läsare ifrån en sida som länkar till mig, som jag inte kan komma åt. Nämligen... Spendrups intranät. Alltså, va? Ni som kommer därifrån, kan ni bara säga varför det är länkat till mig därifrån? Är det min statistikräknare som har fått spatt eller har jag en hater där? Det här gäckar mig nämligen. Även om det inte var det som var det jag skulle blogga om, egentligen.

Oj, det här blev många ord men inget egentligt innehåll.
Precis som det brukar vara i den här bloggen.

7 kommentarer:

konspirationsV sa...

Klart Spendrups har koll på de som dricker Coca cola. ?!

Ellen sa...

Aha, du tänker så? Tja, varför inte! Med tanke på hur mycket cola jag dricker lär jag vara en av deras största konsumenter i Sverige.

Spendrups - om jag får gratis Cola Zero så lovar jag att göra så mycket reklam för er att ni storknar!

Anonym sa...

Hej Ellen,
Angående det du skriver om länkar till Spendrups intranät - Kan du höra av dig till mig?

Mvh,
Richard Ingelsson
webmaster, Spendrups
08-672 77 00

presens sa...

Ojoj. Someone's in trouble! Får man inte bloggsurfa på arbetstid hos Spendrups?

Nåja. Det du skulle blogga om, Ellen, var de där femtio ungarna du skulle ha.

terry sa...

Sitter Richard och googlar "bloggar om spendrups intranät"?

Ellen sa...

terry - jag har listat ut hur det fungerar (helt utan att ringa richard). De har säkerligen en automatisk sökfunktion som scannar nätet för vissa nyckelord. Lite längre ner skrev jag ett inlägg som heter "Jinx!" och de ska precis släppa en ny dricka som heter just Jinx. När jag sen skrev "Spendrups" så reagerade sökfunktionen även på det.

Men jag får väl ta och ringa Richard, vill ju inte vara en sån som bara lovar och sen aldrig hör av sig.

Richard sa...

Haha! Ja, ring du bara. Jag är inte farlig... ;) Och det stämmer att vi har en omvärldsbevakning som scanner nätet efter relevant information om oss, men det jag studsade på var just "länkar från Spendrups intranät". Det är bara det jag vill reda ut.