torsdag 25 februari 2010

Jag behöver inte ens använda mitt frikort.

Min man vid middagen idag: "Älskling, om du någonsin vill ligga med Soran Ismail så är det ok med mig."
Om jag vill? Jag säger som "Nasse-Ja" i Sysselstad: "Jag vill, jag vill!"

Eftersom Spendrups webansvarige hörde av sig efter inlägget om deras intranät (och nu kommer deras automatiska sökmojäng - oh yes jag har listat ut hur det fungerar - promota min blogg där igen), kan jag väl förhoppningsvis bara posta det här inlägget och vänta på att Soran ska googla sitt namn och hamna här. (Nu konsulterade jag precis min man datanörden som informerade mig om att jag inte kan skriva Soran Ismail 100 gånger och därmed hamna högre upp på google. Jag får helt enkelt hoppas på att han är jävligt narcissistisk och letar igenom alla sidor. Å andra sidan har snubben en videoblogg, så oddsen är nog rätt höga för att han googlar sig själv rätt ofta.)

Tills dess att han hör av sig kan ni få titta på ett fint klipp. Enjoy!


3 kommentarer:

Malinka sa...

Ursäkta Soran, du är en jättetrevlig grabb ...

Men Ellen, varför vill du ligga med Soran?!

jänet sa...

jag och manne ska gå på raw comedyclub i mars när de kommer till örebro. ismail är en av de som uppträder. vad får jag om jag tipsar honom om dig? ;)

Ellen sa...

Malin - äh, jag vill ju ligga med de flesta. Han är söt och har vettiga åsikter. Det räcker. Hade jag inte varit straight hade jag velat ligga med Nour också. Jag gillar komiker helt enkelt. Särskilt om de har vettiga åsikter. (Ha ha, jag gillar hur du skriver lite ursäktande "till Soran")

jänet - du får komma på födelsedagsfest! ;-)