tisdag 23 september 2014

VARFÖR??

Några frågor jag har idag:

1) Vad är jag för jäkla idiot egentligen? I ett anfall av je ne sais quoi, förutom dumhet, loggade jag idag IN på Familjeliv och SVARADE på två trådar? Ba whut? Vem gör så ens? Nu? 2014? Åsikterna är ju fortfarande helt bananas där, dessa två trådar handlade om att folk tyckte att det var rätt av en bonusmamma att inte göra sig av med sina katter pga svårt allergiskt bonusbarn, samt att en pappa som har misshandlat mamman ändå ska ha rätt till sina barn efter skilsmässan. Alltså va?

2) Vad är det för fel på män? Seriöst, när jag säger att jag hatar män och folk fnissar lite osäkert blir jag helst ställd. Varför hatar inte alla män? De är ju så himla dumma i huvudet, ca 95 %? Som igår när innebandysnubbar frågade oss i laget om vi kunde servera dem mat senare eftersom rullskridskor tydligen = snygga servitriser på amerikanska diners? Eller när de inte lämnade träningssalen trots att vi sa åt dem? Eller som att Emma Watson håller feministiskt tal och men of the internetz reagerar med att hat och hot om nakenbilder? VA??!

3) Varför skriver jag inte min förbannade uppsats? Det är nu snart läggdags och jag har inte fått till ett enda ord. Kul kväll det kommer bli imorgon. Vad fan håller jag på med?

Ja, det här blev ju ett muntert inlägg?

4 kommentarer:

yllet sa...

jomen ändå rätt roligt tycker jag. arga människor är befriande.

S. sa...

Solklart samband mellan punkt 1 och punkt 3.

Jenny sa...

Jag hatar också män. Visst finns det många trevliga, vettiga män men, let's face the facts, skrämmande många män beter sig på ett sätt som är under all kritik.

Dessutom är den tystnad som uppstår när man vid väl valda tillfällen yttrar denna åsikt mycket underhållande.

Kerstin sa...

Jag tycker du är rätt kul när du inte är munter Ellen :-D Mansgrisar är kass, blir så jävla arg när jag hör sånt där du just skrev....