torsdag 19 februari 2015

Annars då?

- Jag har börjat se Parenthood. Gillar det skarpt men blir provocerad av att alla bråkar så jävla perfekt. Till och med när de skriker på varandra är det "jag känner att du inte lyssnar på mig" istället för "håll käääääften!".

- Vi har överlevt sportlovet! Imorgon är förvisso kvar, men en dag? Herregud. Har haft barn på jobbet i olika konstellationer varje dag. Dock: så sinnessjukt skönt med stora barn ändå? Noa har hängt hemma hela lovet. I tisdags lunchade vi, i onsdags smsade han att han var på väg till bokhandeln men eftersom det var för tidigt och den inte hade öppnat än så kom han förbi mitt jobb. Sen blev han kvar. Idag har han hängt hemma och slappat. Detta? Kunna smsa med sin unge och typ... boka in en lunch? Jag blir så fascinerad över det här. Stora barn. Coolt.

- Jag är apnervös inför lördagen. Örebros första rollerderbymatch. Herregud! Jag ska spela. Jag har arrangerat. Jag är helt slut av stress och nervositet och snart är det dags. Hemmamatch. Publik. Press. Jag är rädd för att göra bort mig, för att skada mig eller skämma ut mig. Och alla andra ska spela i träningstights eller på sin höjd hotpants, men jag kan ju aldrig vara som alla andra så jag har köpt en fucking kjol? Röd kjol och vit tröja - jag ser exakt ut som en cheerleader. Varför kan inte jag vara en sån som trivs i sportkläder? Varför måste jag sticka ut jämt för? Blir så trött, men samtidigt är det ju inte mycket att göra åt saken ändå. Bara att rulla runt där som en tönt i min kjol. Plus att mina knän är paj från lördag + måndags träning så det känns ju kul. De gör ont bara jag nuddar dem. Bra förutsättningar för match.

- MEN jag är jättepepp eftersom vi ska gå ut och äta och dricka och roa oss sen på kvällen. Derbytjejer från mitt lag och andra lag. Hur episkt som helst. Det blir en bra helg, det blir det. Om jag inte bryter nåt. Peppar peppar osv.

Det var väl det hela. Följ mig gärna på instagram förresten om ni inte gör det. Mer vardagliga uppdateringar där. Samt selfies. Love selfies.


1 kommentar:

presens sa...

Det kommer att bli så jävla bra!!!
(Ännu bättre om jag hade varit med, förstås, men nu är det som det är...)

/Den som tränar och boutar i shorts och knästrumpor.