onsdag 25 februari 2015

Bokat!

Ok så det blev Kreta i år igen. Samma kust som jag var på med syster och Emmy i somras också. Men tja, det är dit Norwegian flyger och vi har helt enkelt inte råd med charter? Detta är så stört: charter kostar typ 10 fucking 000 mer än om man plockar ihop en resa själv och det man får är transfer och nån att ringa ifall saker krånglar? Förra året bodde vi seriöst på ett hotell med en apollopärm liggandes i receptionen. Vi behövde inte läsa i den och fick ta oss till flygplatsen själva, det var väl det som var skillnaden mot de som rest charter och vi som fixat paketresa?

Sen visst, vi bokar ju inte fyrstjärnigt hotell med barnklubb och fem pooler, det gör vi inte. Hade gärna gjort det nån gång, men pengarna. Pengarna! Nu blev det ett jättefult men supercharmigt litet lägenhetshotell 20 meter från stranden. Balkong där vi kan sitta och dricka vin när barnet somnat. Kalives heter orten vi ska till och jag förväntar mig inte mer än strand och lite restauranger och lite glass. Och sen utflykter till Chania pga sinnessjukt fin stad.

Jaha, sommaren är räddad med andra ord. Grät nästan av lättnad igår kväll. Vi berättade för barnen i morse och Emmy bestämde direkt att vi ska åka till orten vi bodde på förra året så hon kan visa de andra runt där. Det blir bra.


Inga kommentarer: