fredag 4 oktober 2013

Fredag eftermiddag klockan 15.40

Alla sitter vid varsin dator/ipad. Majken sover. Jag lyssnar på Veronica Maggios senaste och tänker att nu kan helgen bli precis hur som helst, det går inte att veta. Den kan bli fin och härlig och mysig eller jobbig och bråkig och skrikig men just nu är det fredag eftermiddag och min man kommer snart hem från jobbet och jag ska laga lasagne med mängder av ost i. Bästa stunden är fredag eftermiddag och kväll.

Särskilt eftersom jag i helgen ska rensa i trädgården, städa ur garaget och försöka klämma in två träningar när jag dessutom är ensam med barnen hela lördagen. Vi får väl se hur det går. ( Som att det kommer gå. Är bara positiv för att det är fredag eftermiddag, återkom på söndag så ska ni få gnäll.)

Fredagstipset blir i alla fall att lyssna på "Hela huset" som är en duett med Håkan Hellström och Veronica Maggio. Kombinationen!
3 kommentarer:

I will not keep calm and you can fuck off sa...

Hur blev helgen?

Ellen sa...

Den blev bra. Stillsam, lugn och jag fick inte ett skit gjort. Men bra! :)

Josefine sa...

JA! Jag älskar fredagar. Första glaset vin till middagen är rena knarket för mig. När man får lov att vara lite slö och skön och bara hänga med familjen. Älskar det.