fredag 11 oktober 2013

Men oj hej och hå.

Herregud vad emo det blev i den här bloggen helt plötsligt då. Det var inte meningen. Det är bara det att ibland är det lite saker som händer som man inte vill blogga om, eller ens behöva tänka på, men det måste man ju. Och då blir det såhär. Dessutom vet jag att jag lovade att den här bloggen inte skulle ta stryk för att jag startade en till blogg, men om en blogg har flera tusen unika läsare om dagen och den andra ett par hundra, då blir det lätt att man liksom väljer att göra massorna glada. (Notera gärna hybrisen här. MASSORNA? Hå hå ja ja.)

Det här är ju min riktiga blogg. Det är ju här jag trivs. Det är ju jag, det här. Det andra, min tumblr, det känns så märkligt? Jag skriver någon mening till en rolig gif och folk ba "åh, det är GENIALISKT!". Alltså, nej, jag skriver en mening till en rolig gif? Det är liksom allt. Meanwhile har jag skrivit jättejättebra texter på den här bloggen som aldrig någonsin blivit särskilt uppmärksammade.

Därmed inte sagt att jag inte tycker att företag kan skicka smakprover och gratisprover till mig nu, det gör de ju med alla andra föräldrabloggare?? Och när ska nån portal betala MIG för att blogga där? Ja just ja, hybrisen igen. Sorry.

Jag ska relativt snart hämta barn och sen ska jag baka chokladtårta och laga butter chicken och så ska vi ha gäster och jag är väldigt glad idag. Inte bara för att jag ska dricka vin ikväll, utan för att vissa dagar är allt bra trots att det är mycket att ta itu med i övrigt. Idag är sån dag.

Är ni team "imorgon" eller "i morgon", team "ikväll" eller "i kväll", team Erik Haag med mustasch eller Erik Haag utan mustasch förresten?12 kommentarer:

Johanna sa...

på A svarar jag team "imorrn" och "ikväll". Tycker det ser bättre ut, även fast det kanske är fel?! Och på B svarar jag "med mustasch", för jag kan inte minnas att jag sett honom utan (förutom på sommarlovsmorgon på 90-talet)?

presens sa...

På A svarar jag: särskrivet på jobbet, hopskrivet på fritiden, och på B svarar jag: vem?

Johanna sa...

Men pucko, du måste ju leda hit folk från Supermamman!
"När jag inser att ingen läser min välskrivna blogg".

Lo sa...

1,1,2

jennysjox sa...

"imorgon" och med mustasch säger jag.

Andra Anna sa...

Ihopskrivet trots fel och jag föredrar ingen någonsin i hela världen amen med mustasch.

nylsa sa...

Hopskrivet imrogon/ikväll oftast, behöver ingen Haag oavsett mustaschstatus. Däremot håller jag med Johanna om att du borde låta Supermammans läsare hitta hit.

Din blogg är en av väldigt få som jag fortfarande läser. Gillar hur du skriver och vad du skriver, gillar dig helt enkelt!

I will not keep calm and you can fuck off sa...

Haha, håller med JOhanna ;)
Och ha lite hybris du, det är du värd. För båda bloggarna.

Tudorienne sa...

Alla de där frågorna överlåter jag till expertis.

Du är sketabra. Jag säger som Samantha. "First the gays, then the girls, THEN the industry."

Ja du har ju gays i alla fall. Det kommer, ska du se.

listoplisto sa...

Supermom ÄR genialisk, det får du lära dig att leva med ;-)
Men ja, jag förstår frustrationen över att oneliners blir mer geniförklarade än genomtänkta och välskrivna inlägg. Den enkla förklaringen är väl troligen att folk är lata, det är enklare och mer lättillgängligt med en oneliner än en klyftig text om vad som helst.

Trollmamma sa...

Imôra å vem skråen ä den däringe Haag?

Du får lite BlogLove från Trollcafeet idag. Hit, till den välskrivna och bra bloggen. Den andra är himla kul o så, men det är den här som är BRA på riktigt.

Ellen sa...

Åh vad ni alla är snälla. :)

Jag vill helst inte länka hit för även om jag knappast är hemlig med vem jag är så känns det skönt att ha lite separation mellan mig och supermamman ifall någon upprörd förälder från skolan tror att allt är sant och jag menar dem.