tisdag 1 oktober 2013

Om Erik Haag

Igen? JA igen. Eller NEJ inte igen. Eller alltså.

Jag har kommit på en jättebra idé, nämligen detta: eftersom jag har ett "litet" problem med att när jag är onykter (och annars) skriva saker jag inte borde på typ twitter om, eh... främst Erik Haag, så kan jag lösa det genom att se till att telefonen autocorrectar "Erik Haag" till "kattungar". Fatta vad sympatisk jag kommer verka?

"Åh vad jag älskar kattungar!"
"Jag är full och ligger här och längtar efter kattungar!"
"Gud vad jag vill ligga med kattungar!"

Okej, det är inte en felfri plan, det kan jag ju medge. När jag var onykter för någon vecka sen skrev jag ett kärleksbrev till honom. Det var JÄTTEROLIGT att läsa i efterhand kan jag ju berätta för er. Tydligen tycker jag att "jag är rolig och kan åka rullskridskor i guldhotpants" är en superbra raggningsreplik? Också att jag slängde in en brasklapp att om han är ihop med Lotta Lundgren så är ju det jättebra för hon är awesome. Jag är inte den som inte kan ge andra cred när jag skriver ett ytterst pinsamt kärleksbrev på fyllan. Alltid något.

Nej, jag skickade så klart inte brevet. Vad tror ni om mig? Jag har ju inte hans adress...

Finns det avgiftningsklinik för olämpliga besattheter?

1 kommentar:

LisaM sa...

Har just set en bild på Lotta Lundgren och det första jag tänkte var att hon är ju superlik dig! Vilket sammanträffande....