fredag 1 november 2013

Om mitt liv vore en Hollywoodfilm.

Imorgon har jag och min man varit ihop i 11 år. Han är alltså min så kallade "high school sweetheart". Vi träffades när jag var 18, vi gifte oss när jag var 21 och vi har tre barn. Livet går sin gilla gång och allt rullar på. Ni vet vad det innebär? Jo: hade mitt liv varit en hollywoodfilm hade det varit dags för INSERT THE DRAMA nu.

Jag kanske blir kidnappad? Upptäcker att jag är släkt med Olof Palmes mördare? Att jag är släkt med Olof Palme? Vi kanske upptäcker att Majken är besatt av ett spöke (skulle förklara vissa delar av hennes beteende)? Jag inleder en affär med en hemlig agent? NÅGOT LÄR JU HÄNDA!

Nu är ju inte mitt liv en film, tack och lov, men hade den varit det hoppas jag att det inte är typ the ring som väntar mig runt hörnet.

11 år är jättejättelänge. Filmen kanske borde heta "The miracle of how någon står ut med Ellen så länge"?


2 kommentarer:

Johanna S sa...

Grattis! Kul att höra :-)

Men visst vore det lite roligt om det hände något spännande? Typ att ni ärver en jättestor gård av någon glömd sysslings ingifta moster. Filmen handlar om hur ni ska tackla att renovera 1700-tals rum och ta hand om grisarna samtidigt som de konstiga grannarna håller på med något mystiskt (typ smuggling?) som ni utreder i smyg... Feel-good/familjefilm?

Jag har varit ihop med min man i 12 år, gifta i 7, dotter på 6 år och själv är 28 år. Vi är mitt uppe i en flytt med renovering av allt, där allt går fel... Jag hoppas att det räcker som drama i mitt liv.

Tahira Faye sa...

Grattis! <3

Vi har varit tillsammans i nio år. Svärmor har hittills bytt make var tionde år, så jag hoppas att det inte är något som går i arv.