lördag 16 november 2013

Så här bor vi - ja, jag gillar pastell! (Finfina husbilder)

Om jag får säga det själv så tycker jag att det är ett förbaskat fint hus vi har ändå. Nu kanske man inte tycker det om man inte gillar Josef Frank, pastell och sånt, men JAG tycker att det är fint! Vilket ju känns lite bittert med tanke på att vi ska flytta härifrån.

Ja ja, här kommer ett gäng bilder i alla fall. Fotografen tyckte att vi hade det så fint så han tog extra många och mäklaren tyckte det var så fina bilder att hon tog med alla i annonsen, men jag valde ut några många nästan alla och här får ni! Mitt hus, mitt lilla hus!

(Alla bilder är tagna av Richard Ström, Bostadsfotograferna)

9 kommentarer:

Tahira Faye sa...

Så himla fint!

E sa...

Jättefint!!

Kerstin sa...

Jättefint! Vad snyggt det är med pasteller på väggarna. Blev sugen själv :-)

Lo sa...

Känner igen känslan... Om man tröttnar på sitt hus (och inte, som i ditt och även mitt fall, läget) borde man visningspimpa det och anlita en fotograf, så blir man lite kär i det igen!

Lo sa...

Och jag älskar Josef. Mina vänner hade precis satt upp samma tapet i sitt nyinköpta hus, när en gemensam kompis fällde den numer klassiska kommentaren "och den gamla tapeten ska ni behålla - hahaha". Hans fru, mer bevandrad inom modern inredning, skämdes lite...

Johanna S sa...

Snyggt! Kommer ni kunna behålla alla möblerna i nya lgh? (Fast jag inte gillar pastell) Vi har just flyttat, men i förra lgh hade vi Franks tapeter Paradiset och Vårklockor. Nu i nya har vi bara köket i Sändagsmorgon. Men ett gäng kuddar i soffan och så ska det bli gardiner i vardagsrummet. Arbetsrummet har fått Grå Elefanter. Ni kan ju tapetsera en hyreslgh också som ni vill bara ni "återställer" när ni flyttar eller får tillstånd av värden.

Ellen sa...

Tack så mycket! Just nu är det kaos igen, eftersom vi röjer garderober etc. Suck.

Johanna - inte Noas våningssäng, och spjälsängen försvinner när vi flyttar. Men annars ska vi behålla allt. Pianot är det enda jag är fundersam kring var/hur det ska få plats. Sen behöver vi ett nytt köksbord, men det får vi väl se om det blir något.

Andra Anna sa...

Fint fint fint!
Skulle vilja att någon städade och fotade min lägenhet så den såg så där härlig ut. Lägenheten är fin men jag blir hemmablind och det är alltid så stökigt!

ullrika sa...

Vilket fint hus ni ska sälja! Förstår att ni trivts där, det är liksom glädje i fotona!