fredag 24 januari 2014

Jeopardy, here I (förhoppningsvis) come!

Förut idag twittrade jag om att jag saknar Jeopardy, för, om vi ska vara ärliga, vem gör inte det? Sen svarade någon och sa att det, wait for it, SKA BÖRJA IGEN??

Så jag rusade direkt till Tv8:s hemsida och anmälde mig. Nu ska jag bara komma med också, men om jag gör det så kan ni ju få se mig göra bort mig på (säkert jättekass) bästa sändningstid någon gång framöver. Peppen på det då?

Nu hoppas jag bara att programledaren är mer Härenstam än Olsson.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag HATAR Rickard Olsson. HATAR. Så där ologiskt och överdrivet att jag vill kasta något hårt på tv:n. Han kanske är en-jättetrevlig-person-privat, what do I know. Men som programledare är han så irriterande att jag kräks. Så självgod, verkar tycka att han är såååå rolig och smart. Eftersom min far envisas med att se ALLA frågesportsprogram på tv, på högsta volym, så är det omöjligt att undgå honom när jag är där.

Eh, och lycka till då.

ullrika sa...

Härenstam och Jeopardy, riktigt bra TV!

Ser fram emot att se dig bakom pulpeten då?

Anna sa...

Jag trodde att Olsson skulle vara asjobbig när jag var med i Vem vet mest, men jag måste säga att han överträffade mina förväntningar massor. Jag stör mig fortfarande på när han försöker imitera dialekter, det ska jag säga, men han var väldigt trevlig att ha med att göra. Dessutom verkar han betydligt drygare på TV än i verkligheten - det var rätt mycket han fick ta om för att han själv gjort bort sig vilket han skojade och skrattade gott åt.

Har också sökt till Jeopardy, kanske ses vi där!