lördag 18 januari 2014

Mitt liv just nu.

Jag har ett par strumpbyxor som jag verkligen tycker om men som jag inte får något tillfälle att ha. Det stör mig. De är jättefina men väldigt "sexiga" (alltså tycker att ordet sexig är larvigt, men kommer ej på någon bra synonym) och man måste ha en väldigt kort kjol/klänning till för att de ska synas och jag har inte direkt fullt med tillfällen att klä mig så?

Tänker att jag kanske inte ska göra DET första intrycket på nya skolans första föräldramöte? Känner inte heller att de lämpar sig i pulkabacken eller i landstingskorridorerna.

Tänkte skriva att ja ja, det håller mig ju inte vaken på natten, men det GÖR det ju? Ligger på kvällen när jag inte kan somna och tänker på vilken fest jag kan gå på då jag kan ha min planerade outfit? Det kan i och för sig handla mer om min längtan efter lite eskapism än om dessa specifika strumpbyxor, men män har väl i all evinnerlighet låtit symbolism ta alldeles för stor plats så vem är jag att inte göra detsamma.

Nästa helg kanske.

1 kommentar:

Hatchetface sa...

Kanske kan du ha dem med nån kjol som liksom har dipback och fästa en hög tyll framtill så man liksom anar det? Annars rekommenderar jag att bli väldigt full får då är chansen att man "diskret" drar upp dem och visar alla och en var.