måndag 22 december 2014

and I am a material girl

Lilla julafton här hemma idag när posten kom och hade med sig TVÅ lönespecar till mig (okej då, det är ju själva lönerna som är det roliga, men ändå), ett presentkort på Akademibokhandeln från förra jobbet och dessutom allsköns smink från Korea som jag beställt från ebay.

Jag är mycket nöjd med den utdelningen. Mycket nöjd, I tell you.

Nu måste jag bara lista ut vad det var jag beställt för smink, eftersom allt står på koreanska på förpackningarna. Det är dock en petitess i sammanhanget!

2 kommentarer:

Johanna S sa...

Ingen relation till det du bloggat om men jag har precis förstått vad du menar när du pratar om Erik Haag!! Tittade på Historieätarna av en slump förra veckan och är fast sedan dess!! (Typ sist av alla att kolla på det programmet trots att jag är kulturhistoriker och har både kollegor och gamla lärare som medverkat i flera avsnitt) Men Erik Haag alltså! OMG

Helena sa...

Min systerdotter läser koreanska och med tanke på att hon är 18 har hon säkert koll på sminkterminologi även på koreanska, så hojta till om du kör fast :-)

Och hur coolt är det för övrigt inte att vara 18 och redan ha läst koreanska i ett par år och för länge sedan ha bestämt sig för att åka till Sydkorea och plugga efter gymnasiet? Va? Jag var bara tvungen att säga det.