söndag 7 december 2014

No title

Åt middag för några timmar sedan men är fortfarande hungrig. Åt popcorn för att dämpa hungern vilket var ytterst ineffektivt. Nu twittrar folk om mat och jag kan komma på tusen grejer jag är sugen på. Imorgon när jag ska skriva matlista kommer jag inte komma på en enda grej.

Varför jag inte skriver matlista nu? För att klockan snart är elva och jag ska till Nya Jobbet imorgon och vill inte vara däckad av trötthet. Vill visa framfötterna och sådär. Kanske till och med ta på mig strumpbyxor som jag INTE har tränat roller derby i, vilket jag lyckades göra i fredags. Hatar att det är så mörkt nu. Kul att jag hade halvkort klänning och sen ett par strumpbyxor som i princip hängde ihop med några få trådar. Ni vet när strumpbyxor blir sådär nötta att de känns rätt vanliga men sen när man tittar på dem har trådarna liksom lösts upp så att de är genomskinliga? Jag, i fredags. Kul!

Strumpbyxor är en av de absolut mest kostsamma delarna i min klädbudget. Plus att jag har en man som ba "GÅ TILLBAKA MED DEM OM DE GÅR SÖNDER" och jag försöker förklara att det FUNKAR ju inte så och så blir jag svinarg och river sönder ett par till i bara farten.

Jaja.


4 kommentarer:

presens sa...

Jag köper såna där strumpbyxor som kostar typ 29 spänn för fem par. Ett par klarar ungefär en månads derbyträning. Men jag skulle nog inte gå ut i dem "på riktigt" även om jag vore kjolbärartypen.

Anna sa...

Alltså vissa månader under vinterhalvåret köper jag säkert fem-sex par strumpbyxor - för fucking 69:50 styck. Det blir ju löjligt, men vad fasen gör man?

Jonna sa...

Hej Ellen! Idag hängde jag och mitt kid på öppna förskolan. Jag småpratade sådär som en gör med ett gäng föräldrar och fick efter en stund frågan "vad ska du bli när du blir stor då?". Till saken hör att jag är 25 år fyllda, mitt barn är ett, jag har snart en dubbelkandidat under bältet och jag anstränger mig inte för att bete mig som fjorton..

Med ens kom jag att tänka på din fantastiska tumblr och GIFen om medelåldern på föräldrar i urbana miljöer. Det där med ung mamma är så relativt. Men vad jag önskade att jag hade kunnat smälla upp en lika klockren gif med undertexten "när föräldrarna på öppna förskolan frågar mig vad jag ska bli när jag blir stor". Föreställer mig Eddie izzard som vrålar: "death for everyone!".

Tack för att du gör nätet så mer värt!

Sofia sa...

Men du, jag köper 3/4 tights på Gino Tricot (har jag för mig). Första paret köpte jag förra sommaren - använde flera ggr i veckan och de håller än. Köpte på mig ett gäng till nu i somras. Finns i både lång, 3/4 (men de funkar typ som långa på mig, de hellånga blir liksom jättelånga) och "cykelbyxe-långa" (mkt praktiskt under kjol på sommaren för att slippa skav :). De kostar kanske en hundring men e håller typ hur länge som helst. Finns nog bara svarta men det är typ vad jag använder. Samt att de kanske inte finns just nu då också, men kom ihåg det i sommar :)