tisdag 10 april 2018

She's alive!

Eller ja, nästan. Är så jävla förkyld att "vid liv" känns lite som en överdrift. Idag när jag kom till jobbet så fick jag en hostattack och svettades sen ymnigt i fem minuter för att jag släpat min döende lekamen upp för totalt 40 trappsteg. Iron man nästa!

Men jag var frisk på min födelsedag i söndags. Åtminstone fram till kvällen då både hosta och gallkramper slog till lite sådär samtidigt. Men innan dess hann jag med en (närapå) ångestfri dag med presenter och tårta och ansiktsmasker och bokläsning och ostfondue. Det blev en bra dag. Som vanligt för mig så mår jag ofta sämre INFÖR något än när det faktiskt inträffar. Och jag gillar ju att fylla år, det gör jag. Presenter liksom!

Jag tror att en stor del av ålderskrisen beror på att jag är ny i en bransch där så många är yngre än mig. Jag har alltid varit yngst på mina arbetsplatser (tro det eller ej) och nu är jag absolut inte äldst, men verkligen inte nån av "de unga" heller. Det blir en sån skillnad. Helt plötsligt är jag inte längre "32 och har 10 år i branschen" utan "34 och helt ny". Det är klart att jag blir mindfuckad av det?

Jaja, jag ska släppa det. Åldersnoja är sååå passé, I know!

Annat som är passé: min analytiska förmåga? Alltså den är helt borta. Jag kan läsa saker och tar typ inte ens in dem? Orkar inte formulera en tanke eller en åsikt. Känner mest "meh", "öhh" eller "eeh" om det mesta. Jodå, jag förstår ju självklart att det har med nytt jobb och trött hjärna att göra, men det är ändå jobbigt. Och ovant. Jag har någon slags livskris just nu, mer än vanligt. Inte så att jag är särskilt spektakulärt olycklig, jag vet bara inte riktigt vem jag är. Jag är på jobbet i jobbkläder, och sen trött i mjukiskläder på helgen. Jag läser inte, jag skriver inte, jag har ingen hobby, jag har inget direkt nöjesliv. Jag orkar inte Göra Grejer som att typ åka till andra städer och ha kul eller ens klä mig roligt. Det kommer säkert bli bättre men just nu är jag lite som i ett vakuum. Nåja, att ha en personlighet är väl ändå överskattat. Bestämmer jag.


3 kommentarer:

Frida sa...

Är också inne i en sån period nu... Tycker du fortfarande skriver lika läsvärt! Blir glad att se att du uppdaterar����

Kristina Juhas sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Kristina Juhas sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.