fredag 29 januari 2010

Dessutom dukar vi alltid undan direkt efter maten...

P berättade idag när jag kom hem att en av pedagogerna på Noas förskola tydligen läser min blogg då och då. Skrik och panik utbröt. Eller kanske inte riktigt så, men jag gjorde en snabb "herregud vad har jag egentligen skrivit i bloggen?"-genomgång. Så himla absurt, samtidigt som jag tycker att det är underbart att det blir fler och fler läsare verkar det tydligen inte ha slagit mig att det då kan dyka upp någon som jag vill verka seriös inför.

Därför funderar jag på att sätta alkolås på mobiltelefonen. Inga "woho, jag har druckit massor med vin och är äntligen lite glad för första gången den här förbannade vintern"-bloggningar are coming this way. Jag funderar också på att minska antalet svordomar något, för om en förskollärare kan bli sparkad för att ha en mössa med texten "pornstar" på måste det ju kunna gå andra hållet också? Sist men inte minst blir det inga mer småkomiska inlägg från vår "låtsaskaotiska" vardag; i framtiden tänker jag beskriva vårt familjeliv precis som det är. Välordnat, sunt och helt strukturerat. Rent är det också.

Eller ok. Jag kanske inte orkar ändra på mig så mycket. Däremot är jag oh so happy att jag aldrig kom mig för att skriva det där inlägget om hur otroligt snygg en pappa till ett barn på småbarnsavdelningen var. Det håller jag för mig själv! (Men vi talar alltså väldigt väldigt snygg.)

1 kommentar:

Fia sa...

Jo, snälla. En liten hint i alla fall? Mörk? Lång? En blick som kan smälta ett isberg?