måndag 31 maj 2010

Fy fan.

Det kändes alldeles för banalt att sätta mig ner och skriva om tapas, bad och palmer efter Israels brutala attack mot konvojen Ship to Gaza. Det går liksom inte att raljera om vindrickande vid lunchtid eller karaokesjungande gaypar när det finns så mycket viktigare saker att uppmärksamma.

Jag förstår verkligen inte hur man fortfarande kan stödja Israel? Gång efter gång beter de sig vanvettigt, de bryter mot folkrätt och krigsrätt och verkar ha absolut ingenting till övers för mänskliga rättigheter. Jag tänkte så stilla för mig själv att nu, nu måste väl ändå de mest hårdnackade Israelsympatisörerna inse vad det är som sker? Inte kan väl den idiot finnas som fortfarande tycker att Israel agerar rätt?

Jag hade fel, så klart. Än är inte den siste idioten född. Inte den störste heller antar jag, men en som är uppe och nosar på topplistan är ju Niklas Wykman. Ordförande för MUF och totalt dum i huvudet. Vilket iofs är lite dumt att förtydliga. Salsasås, cd-skiva, mufordförande som är dum i huvudet. Tautologier allihopa.

Nu är det väl bara att räkna minuterna tills Jacke Jakubowski har publicerat en krönika som innehåller ordet "antisemitism". Sist, när Israel bombade civila och dödade barn, så tog det inte lång tid. Vi får väl se tiden an, men jag antar att han i detta nu sitter och funderar precis hur man kan få det till att alla som nu fördömer Israel egentligen bara är judehatare och säkerligen nazister. Det är så enkelt och smaklöst. Och självklart helt felaktigt, vilket inte ens borde behöva förtydligas.

Och om jag kan slippa få en kommentar här som säger att jag är en okunnig muslimälskare så vore ju det trevligt. Men nu kanske vi inte ska ha för stora krav? Den sista idioten är ju som sagt inte född än.

Inga kommentarer: