söndag 15 januari 2012

Åh...

Så vi var och tittade på huset då. Jag gick omkring och överanvände uttrycket "jag dör vad fint det är". Sa det kanske varannan minut?

Det är rätt så otroligt jobbigt att hitta det absoluta drömhuset när man inte kan eller vill köpa det. För det vill vi ju inte. Istället lägger vi fokus på att göra om ungarnas rum, så att vi kanske kan gå omkring och säga "jag dör vad fint det är" här hemma istället.

Jag är på så sjuuuukt dåligt humör idag, och inte bara för att vi inte bor i drömhuset. Vaknade superförkyld av att Majken ville upp långt innan gryningen, sen kan vi lägga till magvärk och huvudvärk och så fryser jag och så har jag lovat Noa att börja på Capoeira idag. Vi ska ge oss iväg till någon gympasal och syssla med dans + kampsport om en halvtimme. Hör ni hur tråkigt det låter? Det vore väl en sak att bara följa med, men jag ska DELTA också. För det är familjeträning. Gah!

Alltså, det kanske kan vara kul. Men jag har svårt att se det just nu, helt enkelt. Särskilt eftersom jag inte vet vad jag ska ha på mig: att träna i kjol är väl "sådär" smidigt, och jag äger ju bara ett par ridbyxor annars.

Kan någon ge mig en bitch slap så att jag slutar gnälla tack?

Uppdatering: Det var faktiskt rätt kul. Och sjukt jobbigt.

7 kommentarer:

nylsa sa...

Innan jag hann läsa klart sa jag till Tudorienne - jag gillar att Ellen är så gnällig. Sen läste jag sista meningen.

Ellen sa...

Förlåååt! :)

JsN sa...

Kan du förklara varför ni inte vill flytta om ni hittat absoluta drömhuset?

Ellen sa...

JsN - för att vi bor med drömläge nu. Drömhuset ligger ytterligare en kvart utanför stan, en kvart ifrån förskolan och skolan och kompisar och vänner här.

Vi prioriterar läget över huset, helt enkelt. :-)

(Dessutom skulle jag aldrig orka sälja huset, vilket jobb!)

JsN sa...

Men dåså! Då är det ju inte drömhuset! Det är ett fantastiskt hus som ligger fel!

Jag har inte på dina beskrivningar fattat att det var något som inte var rätt utan började misstänka att det fanns några principer inblandade i att flytta!

Ellen sa...

Ah, nej jag menade att det var drömHUSET verkligen bokstavligt. Som i byggnaden. :-) Men din beskrivning stämmer ju bättre in.

Principer ang att flytta har vi inte, däremot ryggar jag tillbaka bara vid tanken på allt jobb inför en försäljning.

JsN sa...

Ah! Instämmer! Trivs och surfar på hemnet...