söndag 29 januari 2012

Pöss!

Ja men ni vet, jag brukar ju säga att de flesta är idioter. Och kanske det beror på att jag hänger mycket på Familjeliv, och läser tidningarna för ofta. Men ändå. Jag tycker nog att de flesta är idioter ändå. Sorgligt nog.

Men läsarna av den här bloggen är så förbannat vettiga. I alla fall de som kommenterar. Diskussionen som har pågått i kommentarsfältet ett par inlägg ner är bevis för det. Och jag är så sjukt glad över att få umgås med några av de skarpaste hjärnorna en hel helg om några veckor.

Så tack för att ni här inne ger mig hopp om mänskligheten. Tack för att ni har svar på tal och något innanför pannbenet. Tack för att ni är roliga och har koll på tv-serier och skäller på mig när jag skriver fel. Tack för att ni läser, helt enkelt.

Jag slipper nästan helt och hållet idiotiska kommentarer. Med tanke på vad jag skriver om, och hur jag gör det, är det rätt otroligt. Många av er kanske tycker att jag är dum i huvudet, men i såna fall säger ni det inte. Tack för det också.

Eh ja. Har vi nått second base nu?

2 kommentarer:

Emma - mamma till Lovisa sa...

Hihi familjeliv kan få en att fundera på hur många av befolkningen som faktiskt är idioter, har själv hamnat där ibland :p

Cilla sa...

Det är ju en inte helt ny trend att världens befolkning bara blir dummare och dummare. Kanske det är anledningen till att jag och maken har så få nära vänner?

Jag klarar inte av korkade människor. Inte vuxna sådana iaf...