torsdag 29 mars 2012

Pyrande, syrande, kvävande.

Det ligger något och pyr i kroppen. Kanske bara en vanlig förkylning. Mest troligt en helt vanlig förkylning. Men den stör. Jag har ont i huvudet och ont i halsen och trots att jag tog en tupplur i förmiddags vill min hjärna och kropp inte vakna till.

Jag har alltså en enorm lust att åka och köpa några liter lösgodis och bädda ner mig med böcker, filmer och täcke i soffan. Sån sjuk lust att jag är väldigt nära att lämna barn med tillhörande kompis hemma och dra iväg till närmsta affär.

Men jag har ju slutat äta godis och direkt efter kvällsmaten ska jag åka till ett kallt omklädningsrum och sitta där med andra förskoleföräldrar och vänta på att våra ungar ska gympa färdigt. Jag kan inte ens ge mig ut och springa eftersom min benhinneinflammation har blivit etter värre trots all vila. Och sen hem, lägga barn och så är det kväll igen.

Jag behöver godis och glass och varma täcken just nu. Någon som vill förbarma sig över mig?

2 kommentarer:

UmeåElin sa...

Stackare!
har du prövat omslag av vitkål mot benhinnorna? Fick tipset av en vän som gick dans på gymnasiet. Tycker det brukar hjälpa.
Lägg bara blad av vitkål mot benen, linda eller dra på strumpor så det sitter fast och ta på då du ska vara stilla på kvällen/sova.

Ellen sa...

Hade ingen aning om det, men det ska definitivt provas! Tack för tipset!